Oğlak Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızdan bu, ilgi çekici tatlı veya potansiyel müşteri hakkında biraz daha bilgi alın. Seni vazgeçirecek gibi değiller, ama bilgi bugün güçtür, bu yüzden onu kendi yararına kullan.


23 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün dışarı çıkın! Temiz hava ve doğal güzellik sizi topraklanmış ve mutlu tutacak.


23 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Yengeç ayı ile devrimci Uranüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah kimliğinizden veya bağımsızlığınızdan vazgeçmeden ilişkilerinize yatırım yapma fırsatına sahip olacaksınız. Bu titreşimler aynı zamanda tuhaf tarafınıza kendinizi şımartmanıza izin verecek, bu yüzden garipleşmek istiyorsanız kendinizi tutmayın. Bu akşam zarif ve havadar bir ambiyans hakim olacak, şiirsel sohbetler ve hafif flörtler için mükemmel bir sofra hafifliği getirecek. Etkileşimleriniz sırasında çok uzağa uçmamaya çalışın, yoksa bu gece ilerleyen saatlerde ay Plüton’la karşı karşıya geldiğinde kendinizi karanlık bir bölgede bulabilirsiniz.


23 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar değişiyor ve yepyeni bir mevsime giriyorsunuz, Oğlak. Dün, güçlü güneş, güneş dokuzuncu eviniz olarak da bilinen bir dünya burcuna – Başak – girdi. Kendi içinizde ve çevrenizde daha fazlasını keşfetmenin yanı sıra, hedeflerinizin peşinden gitmek ve macerayı kucaklamak için kendinizi motive hissedeceksiniz. Dünya çok geniş ve büyük, genişleme ve bilgelik için pek çok fırsat sunuyor. İster bekar ister bağlı olun, bu süre zarfında uzun mesafeli seyahatleri veya sevgilinizle maneviyatı daha fazla kucaklamayı düşünün. İkiniz bir çiçekler vadisini keşfeden iki kelebek gibi olacaksınız.


23 Ağustos 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, savunmasız bir andan çekinme. Yengeç burcundaki Ay’ın Koç burcundaki geri giden Kayron karesinde olduğu gibi, kendinizi oldukça ham hissedebilirsiniz. İş ilişkilerine bağlanmak, bu karede bir güvensizlik veya kendinden şüphe etme yerinden gelebilir. Profesyonel seçmenlerinize bir şeyler kanıtlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Açık bir sohbeti seçebilmeniz için, eksiklerinizi telafi etmek için bu transitin kabadayılığına yaslanmayın. Geliştirmek, başarmak veya endişelenmek istediğiniz konular hakkında seçmenlerinizle konuşun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.