Oğlak Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün telefonunuzu ve kapınızı kapatmak en iyisidir – iletişim hatlarını açmak, size küçük bir parçanızı isteyen bir dizi insanı getirmelidir. Verecek çok şey var.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çok talepkar bir arkadaşınızın baskısına boyun eğmeyin. Kendi yoluna git.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu geniş Jüpiter ile kare açı yaparken, kalbinizi dolduranların engin ihtiyaçlarını vurgularken, hem kendinizi hem de sevdiğiniz insanları beslemek arasında bir denge bulmak, bu sabah kaybedilmiş bir savaş gibi hissedilebilir. Neyse ki, Merkür ve Plüton arasındaki tatlı bir bağlantı, yolunuza bir miktar manevi destek getirerek, anlamlı ama kısa etkileşimler yapmanıza izin verecektir. Bu gece ilerleyen saatlerde güneş Başak’a girdiğinde, haritanızın önümüzdeki dört hafta boyunca yüksek düşünmeyi ve maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirerek, psişik yeteneklerinizi ve tezahür becerilerinizi yükseltmeye yardımcı olan bir titreşim değişikliği fark edeceksiniz.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çoğu zaman tam olarak kimi – ve ne – istediklerini bilen bir burç söz konusu olduğunda, o sensin, Oğlak. Bunun nedeni, güçlü gezegen yöneticiniz Satürn’ün size yerçekimi, güç ve pratiklik getirmesidir. Bugünün kozmik havası, zihinsel güçlerinizi ve daha da derin bir düzeyde iletişim kurma yeteneğinizi güçlendirecek. Bunun nedeni, kozmik habercimiz Merkür’ün güneş bilgeliğin dokuzuncu evinizden geçerek süzülecek ve tam olarak sizinle bağlantı kuracak – güneş enerjisiyle ilk evinizin son derecelerinde yörüngede dönen güç merkezi Plüton’u vurgulayacak olmasıdır. Bu size eşinize veya potansiyel bir sevgilinize bir talepte bulunarak hızlı hareket etme yeteneği verecektir.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni deneyimler sizi bekliyor, Oğlak! Başak burcundaki Merkür, burcunuzda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, güçlendirme duygunuz profesyonel gelişiminizden gelir. Dönüşümünüz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olduğunuzda, kariyer yolunuzu ilerletme fırsatlarınızın otoritenizi olumlu yönde etkileyebileceğini göreceksiniz. Bugün güneş de Başak burcuna gireceği için tutkunuz profesyonel yolculuğunuzla örtüşecek. Başak mevsimi, kariyerinizde önemli adımlar atmanıza yardımcı olacak yeteneklerinizi geliştirmek için yeni fırsatları değerlendirirken, organize olma zamanıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.