Oğlak Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evdeki veya belki de iş yerindeki bazı konularda, insanların eşyalarını almasıyla ilgili huysuzlaşıyorsun. Bir deve dönüşmek istemezsin ama yakında bir şeylerin değişmesi gerekiyor.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Taahhütler sosyal hayatınızı ele geçiriyor gibi görünebilir, ancak eğlenceli olabilirler.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah uyandığınızda biraz gergin hissedebilirsiniz, çünkü Mars beyin İkizler’de ve güneş altıncı evinizde ilk çıkışını yapıyor. Bu gezegensel yerleşim, bu verimli ama yoğun titreşimler sizi bunaltmaya başlamadan önce, kendinizi temellendirmek ve merkezinizi bulmak isteyebilirsiniz, ancak, ilgilenmeniz gereken herhangi bir görev veya ev işi üzerinde aşırı derecede sabitlenmiş halde bırakacaktır. Neyse ki, İkizler ayı bu öğleden sonra Chiron’a bir öpücük üflediğinde duygusal ve fiziksel sağlığınıza odaklanma şansınız olacak ve bu, günlük görevlerinize geri dönmeden önce rahatlamak ve yeniden bir araya gelmek için iyi bir zaman olacak.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm için önemli bir tutku ve fırsatlar dönemi yaşadınız, Oğlak. Ancak bugün başlayan ve Mart 2023’e kadar devam eden yeni bir trend geliyor. Sürüş ve enerji gezegeni Mighty Mars, güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizi ateşliyor. Bu, işle oldukça meşgul olmanızı veya hayattaki günlük yükümlülüklerinizi yerine getirmenizi sağlayacaktır. Meşgul olacağınızdan emin olsanız da, bu size iş-yaşam dengenizi nasıl kurduğunuz ve romantik hayatınızın ne kadar öncelikli oynayacağı konusunda bilinçli olma fırsatı veriyor. İşler her zamankinden daha hızlı ilerlemeye başlamadan önce bunu gerçekten değerlendirmek için bir dakikanızı ayırın.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars İkizler’de olduğuna göre enerjinizi akıllıca kullanın. Zihinsel ve fiziksel enerjiniz, özellikle her iş günü ile uğraşırken inanılmaz derecede değerlidir. Oğlak burcu, bu huzursuz Mars geçişi boyunca dikkat çekici bir şekilde dağılmış hissedebilirsiniz. Büyüyen bir görev dağının tepesinde kalmak veya yazışmalarınızı takip etmek zor olabilir. Bu nedenle, işinizin zirvesinde kalmak için bir tür yarı esnek oyun planı oluşturmak için bu zihinsel Mars enerjisini kullanın. Bekleme süresi veya enerji harcamadan yükümlülüklerinizi doğrudan yerine getirebilmeniz için bir sistem kurun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.