Oğlak Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazı şeyleri biraz farklı düşünmeye başlıyorsunuz ve bu sizi başka bir yöne doğru hareket ettirebilir. Aşk hayatınızı değiştirmenin veya tamamen yeni bir yere geçmenin zamanı gelmiş olabilir.


18 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugünkü iletişim tarzınız, doğrudan iletişimden daha incelikli olmalıdır. Daha fazla dinle.


18 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Boğa burcu egonuzu ortaya çıkıp oynamaya ikna ederken, bugün biraz dikkatle gelişeceksiniz. Bu arada, joker karakter Uranüs’ten bir yardım eli, başkalarının ne düşünebileceği konusunda paranoyak hissetmeden en özgün benliğiniz olmanız için size ilham verecek. Ne yazık ki, öğleden sonra yuvarlanırken ve Luna Satürn’le kareleşirken birkaç nefret eden çatlaklardan sızabilir, ancak sağlıklı sınırları koruduğunuz ve bu karanlık titreşimlerin üzerine çıktığınız sürece kötü ruhlu yolları kalıcı bir etkiye sahip olmayacaktır. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde bir tutku projesine veya günlük kaydına odaklanarak yaratıcı kaslarınızı esnetmenin yollarını arayın.


18 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fırsatınız varsa bugün işten izin alın, Oğlak. Eğer eziyete sadık kalırsan, tüm eğlenceyi kaçıracaksın! Aslında, yıldızlar o kadar tatlı dans ediyor ki, konsantre olmaya ve üretken olmaya çalışsanız bile, kalp atışlarınızın şefkat için yalvaran yumuşak pıtırtısını duyacaksınız. Romantizmin tanrıçası gezegeni Tatlı Venüs, muhteşem Jüpiter ile yan yana bir çizgi dansı yapacak ve nereye giderseniz gidin iyi melodiler, kahkahalar ve neşeli zamanlar için fırsatlar getirecek. Aşkta talih, tam da onun için dua ettiğiniz anda gerçekleşebilir.


18 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şeyin yoluna gireceğine dair umudunuz olsun Oğlak. Aslan burcundaki Venüs, Koç burcundaki geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, finansal bolluk ve güvenliğin ufukta olduğundan emin olun. Son zamanlarda, belirli hedeflere ulaşmak için kişisel yaşamınızda küçülmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı fedakarlıklar yaptıysanız, parlak üçlü sırasında bunlardan bazılarının karşılığını görebilirsiniz. Zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı istikrarınıza yatırmak son derece güçlendiricidir. Hayatınızın diğer alanlarını dönüştürebilmeniz için çantayı korumaya kararlı olmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.