Oğlak Burç Yorumları 11 Ağustos 2022

Oğlak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 11 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar, onlara neler olduğunu açıkça söylemeye çalıştığınızda size boş boş bakarlar – ama amacınızı anlatmak için akıllıca bir yol bulursanız, anlamaları gerekir. O hileler çantasına gir.


11 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaratıcı düşünme sizin uzmanlık alanınız ve bugün bir şeyleri gerçekleştirmenize yardımcı olacak.


11 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, tutkulu Mars’ın rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağlantısı olduğu için bugün fikirleriniz ve fantezileriniz için harekete geçme cesaretini bulacaksınız. Bu titreşimler, kafanızda dolaşan herhangi bir planı takip etmek için mükemmeldir ve günü yakalamanızı önemli kılar. Venüs, bu öğleden sonra Aslan burcunda ve sekizinci güneş evinizdeki ilk çıkışını yaparken, aşk hayatınız önümüzdeki haftalarda yoğunlaşacak. Bu gece Kova dolunayı ortaya çıktığında lüksü kucaklamak için kendinize izin verin, ancak harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya çalışın, aksi takdirde daha sonra sorunlar olabilir.


11 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En şehvetli zodyak işaretleri söz konusu olduğunda, her zaman boynuzlu olan Oğlak burcudur. Bu, Deniz Keçisi olarak, kendinizi birine açtığınızda vahşi tutku nöbetlerine yatkın olduğunuz anlamına gelir. Bu hafta boyunca bazı ağır haberlerle uğraşacak olsanız da, tutku, seks ve sürüşün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, gerçek aşk, flört, güneş enerjisi beşinci evinizde cızırdarken, şanslısınız ki bugün harika bir kozmik hizalanmaya sahip olacaksınız. ve romantizm. O şimdi, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizdeki görkemli Neptün ile bağlantı kuracak. Bu, uzaktan baktığınız bir ve tek veya ateşli biriyle aniden yaramaz bir mesajlaşma sohbetine çekilebileceğiniz anlamına gelir.


11 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova’daki dolunay sırasında bu en son finansal döngüden ne alabilirsin? Son altı ay olağandışı bir bütçe, benzersiz finansal hedefler ve ilerici değer görüşleri ile eğlenmiş olabilir. Oğlak, ileriye dönük mali durumunuza başvurmak için bu ay tutulmasından neler alabileceğinizi düşünün. Neyse ki, Venüs de Aslan’a girdiğinden, dengelenme yeteneğinizden oldukça emin hissediyorsunuz. Aslan burcundaki Venüs yanınızda olduğundan, yatırımlarınızda ve finansal kaynaklarınızda son derece kendinden emin hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.