Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Eylül 2022

Oğlak burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni Fırsatlar Aramak

Oğlak, bu ay yeni maceralara ve deneyimlere hazır olacaksın. Başak burcundaki güneş ve seyahat bölgeniz, yeni arazileri keşfetmeniz ve bilinmeyene adım atmanın keyfini çıkarmanız için size ilham veriyor. 22 Eylül’e kadar olan önümüzdeki haftalar seyahat etmek, yeni fırsatlar aramak ve neyin mümkün olduğuna dair vizyonunuzu genişletmek için mükemmel.

Uyumlu Venüs de bu bölgeden dördüncüden yirmi dokuzuncuya geçtiğinden, daha fazla yaşam deneyimleme arzunuz artacaktır. Dallara ayrılmak ve yeni beceriler öğrenmek istiyorsanız, bunun tam zamanı.

Zeki Merkür, 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar kariyer ve hırs sektörünüzde geriye gidecek. Öngörülemeyen koşullar nedeniyle projelerinizi veya planlarınızı beklemeye almanız gerekebilir. Taş gibi görünen anlaşmalar, ince ayarlar ve hatta büyük değişiklikler gerektirebilir, bu yüzden buna hazır olun.

Balık burcundaki dolunay ve onuncu günkü konuşma ve düşünce sektörünüze dikkat etmekte fayda var. Oldukça kaygan bir etki olabilir, bu yüzden neyin doğru olduğunu ve neyin olmadığını bilmek zor olabilir. Verecek önemli kararlarınız varsa, işler yoluna girene kadar birkaç gün beklemeye çalışın.

22 Eylül’de dört hafta boyunca güneş Terazi’ye ve kariyer bölgenize yaklaşırken ilgi odağı olacaksınız. Fikirleriniz çok pratik ve harcadığınız çabanın sonuçlarını görmek isteyeceksiniz. İtibarınız ve duruşunuz önemli. Fark edilmek istiyorsanız, kendinizi tanıtmanın tam zamanı.

Son olarak, başlatmaya hevesli olduğunuz bir şey varsa, devam etmenin tam zamanı. Yirmi beşinci gün Terazi burcundaki yeni ay size yardımcı olabilir. İster bir proje veya ürün başlatıyor olun, ister yeni bir fikir tartışıyor veya bir hedef hakkında düşünüyor olun, şimdi başlarsanız mümkün olan en iyi başlangıcı yapacaksınız.


Oğlak Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş bu ayın başlarında Başak’ta dolanırken aşk tamamen küçük bir pruvaya bağlı değildir, ancak düzenli ve kesindir. Ve ciddi şeylere odaklanırken dramayı geride bırakmaktan çok mutlusunuz.

10 Eylül’de derin duygular hisseden Balık burcundaki dolunay, özellikle geçmişi ve “kaçan”ı düşündüğünüzde, sizi duygusal bir karmaşaya dönüştürebilir. Bu yansıtıcı ay tutulması sırasında kapanış yapmak aşırı bir rahatlama olabilir, ancak bu geçmişten birine ulaşmanız gerektiği anlamına gelebilir. Güçlü kal.

On sekizinde, Başak güneşi ile hırslı burcunuzdaki büyüleyici Plüton arasındaki bir dünya üçgeni sizi çok büyüleyici bir enerjiyle çevreliyor. Artık çok fazla iç gücünüz var ve bu dışarıdan görünüyor. Güveniniz artık birçok insanı cezbediyor, ancak kimin sevgisine geri döneceğiniz konusunda çok seçicisiniz. Olması gerektiği gibi.

27 Eylül’de, yoğun tutkulu Mars ile hırslı ana gezegeniniz Satürn arasındaki üçgen açı ciddi bir sıcaklık getiriyor ve aşk hedeflerinize ulaşma konusunda oldukça zeki bir düşünürsünüz. Belki herkesin büyük romantik hedefleri yoktur, ama sizin var. Ve onları öldürüyorsun, Oğlak!


Oğlak Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Önümüzdeki ay, enerjinizi nereye yönlendirmek istediğiniz konusunda netleşmeye başlamanız için bir zaman sunuyor. 10 Eylül Balık burcundaki hasat dolunayı, profesyonel vizyonunuza doğru atmak istediğiniz adımlara karar vermeniz için yansıtıcı bir an getiriyor.

Dördüncüsü itibariyle Venüs Başak burcunda, bu da yıllar önce kalbinizde tuttuğunuz hayallerle kendinizi yeniden hizalamak için harika bir zaman. Kendinizi kontrol edin ve hala doğru yolda olup olmadığınızı görün. Niyetinizin rotadan saptığını düşünüyorsanız, başlangıçta sizin için doğru olanın bu olup olmadığına karar verin. Sonuç olarak kariyerinizin yönü değişebilir, ki bu sorun değil. Kendine bu kadar baskı yapmaktan vazgeç. Artık her şey değişime ve uzlaşmaya açık.

9 Eylül itibariyle Merkür gerilemeye başladığında birçok durum ve projenin farklı bir ton aldığını göreceksiniz. Ayrıca, kariyerinizin odak noktası, bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğünüz bir şeye kayabilir. Belki eski bir fırsat veya iş size geri döner veya hedefleriniz değişir. Bu, almak istediğiniz yolun haritasını çıkarmak için harika bir zaman.


Oğlak Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Okul başlıyor ve 4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde aşk dersine hazırsınız. Bu, aşkı yeni bir perspektiften anlamak için ideal bir zaman. Oğlak, bu ay tanıştığın insanlar, eğer sadece açarsan, hayatında uzun süre kalabilirler.

Ancak, dokuzuncu ayda Merkür Terazi burcunda geri gittiğinde iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir. Geceleri ofiste geçirmek, romantizm başlatmak için harika bir yol değil. Ertesi gün Balık burcundaki dolunay sırasında nasıl hissettiğinizi onlara bildirmek için sözlerinizi kullanın. Bu fark yaratacak.

Eğer çıkıyorsanız, 22 Eylül’de güneş Terazi’ye girdiğinde geleceği bir düşünün. Buradaki hedefleriniz nelerdir? Ertesi gün Merkür Başak’a döndüğünde her şeyi anlamasanız bile açık fikirli olmaya devam edin. Yirmi beşinci Terazi yeni ayında ilişki durumunuzu değiştirebilirsiniz.

29 Eylül’de Venüs Terazi burcuna geçtiğinde iş hayatınızı ve flört hayatınızı dengelemeye çalışarak ayı bitirin. Kartlarınızı doğru oynarsanız bu zor ama çok ödüllendirici bir zaman olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.