Kova Burç Yorumları 7 Ağustos 2022

Kova burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 7 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyi bir enerjiyle dolusunuz ve aniden ne yapmak istediğinizi, ne elde edeceğinizi veya ne olmak istediğinizi görebilirsiniz. Bu yeni hırs bir saplantıya dönüşmeyecek, ancak hayatınızı yaşama şeklinizi değiştirecek.


7 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Fikirlerinden asla ödün vermeyeceğini düşündüğünüz biri, fikrini değiştiriyor.


7 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, gezegeninizin yöneticisi Satürn’ün tutkulu Mars’la karşı karşıya gelmesiyle, bugün tüm duygularınızın yedeklendiğini hissedebilirsiniz. Bu enerji, duygularınızı yüzeyin altına itmeniz için size ilham verse de, sonunda tekrar ortaya çıkacak ve sizi bir noktada onlarla başa çıkmaya zorlayacaktır. Bu öğleden sonra gökyüzünde ateşli bir büyük üçgen belirdiğinde sosyalleşmek ve flört etmek için kendinize izin verin. Bu arada, Venüs ve Neptün arasındaki tatlı bir bağlantı, lüksü kucaklamanıza ve kaliteli kumaşlar, lezzetli yemekler ve harika bir şirketle dolu bir dünyaya kaçmanıza izin verecektir.


7 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen haftanın muhteşem parıldayan yıldızları, Ağustos ayının sadece eğlenceli, sihir ve sürpriz olduğunu düşünmenizi sağladı, Kova. Ne yazık ki, önümüzdeki hafta savaşa hazırlanıyormuşsunuz gibi olacak – savaş kadar acı verici bir çatışma. Bugünün dramatik ve karanlık enerjisi, güçlü Mars’ın lejyonlarını doğrudan sizinle yüzleşmek üzere göndermesinden kaynaklanacak. Şu anda burcunuzda dönen Satürn, size zafer için kibir ve kararlılığı getirecek. Yine de bugün ve bu haftanın enerjisiyle ilgili en yürek burkan şey, sonunda kazananın olmaması. Bu nedenle, güçlerinizin ve savunmanızın karşılaşacağınız zorluklardan ve zor kararlardan kaçınmanıza izin vereceğini düşünerek kendinizi kandırmayın.


7 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini nasıl iddia edebilirsin, Kova? Herhangi bir profesyonel ortamda kendinize güvenmek, devam eden bir iştir, özellikle bugün Boğa burcundaki Mars, Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında. Bu karede profesyonel olarak ne üzerinde çalışmak istediğinizi düşünün. Ancak meydanın faydalarından yararlanmak için egonuzu bir kenara bırakmanız gerekecek. Olgun ama benzersiz bir profesyonel olarak görünmek için neyi değiştirebileceğiniz veya farklı yapabileceğiniz konusunda dürüst olun. Gardırobunuzla, ilk izlenimlerinizi nasıl edindiğinizle veya nasıl bir liderlik rolü üstlendiğinizle ilgili olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.