Kova Burç Yorumları 6 Ağustos 2022

Kova burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yüzeyin altında o kadar çok şey oluyor ki, insanların ne söylediğine dikkat etmeyi bırakıp nasıl söylediklerine kulak vermeniz gerekebilir. Kafanız çok karışmasın – işler daha da netleşiyor.


6 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size çok tatmin edici haberler gelmesini bekleyin – iyi gidiyorsunuz!


6 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili su taşıyıcısı, Ay Yay burcuna ve güneş on birinci evinize girerken, sosyal medya sayfalarınız bugün biraz bunaltıcı olabilir. Bu titreşimler çevrimiçi bir takipçi kitlesi oluşturmak için harika olsa da, yıldızlar topluluğunuzda daha fazla liderlik üstlenmenize yardımcı olmak için hizalandığından, yerel olarak kendiniz için bir isim yapmanın yollarını da düşünmelisiniz. Sahip olduğunuz özel beceriler varsa, şimdi zanaatınızı başkalarına öğretmeyi düşünmek için harika bir zaman olacaktır. Bir hobide olmak istediğiniz kadar deneyimli değilseniz, kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak bir sınıfa kaydolun!


6 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzünden süzülen yumuşak enerjiye hazırlanın Kova. Bu enerji bugün farkındalığınız tarafından alınmaya başlayacak ama yarına yaklaştıkça güçlenecektir. Aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, derinlere tüplü dalış yapıyor ve uzaktan, bir ışık şeridinin ortasında Neptün’ün elini salladığını görüyor. İkisi yüzgeçlerini birbirine savururken, denizlerin altında sevişmeye karar verirler ki bu da sizi en hassas ve şehvetli ruh haline sokar. Ruhunuzun özündeki bu rahatlatıcı, güzel ve duygusal enerjinin tadını çıkarın.


6 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay tabi ki yok olacağı için güne uykulu bir başlangıç ​​yapacaksınız. Kova, bu ay durumu yeni projeler başlatmanın veya ciddi adımlar atmanın zamanı değil. Bunun yerine dinlenmeye odaklanmalısınız. Ay daha sonra Yay burcuna girdiğinde ilerlemek için bir zaman ve yer olacak. Ateşlenen ve gitmeye hazır olan ay enerjisi sizi bir inanç sıçraması yapmaya teşvik edecek. Her yerden ve çevrimdışı olarak iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmalısınız. İş arkadaşlarınızdan birinden takılmasını istemeyi düşünün!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.