Kova Burç Yorumları 31 Ağustos 2022

Kova burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Mütevazı enerjiniz, kahve dükkanlarında veya oturma odalarında arkadaşlarınızla takılmak, sadece rahatlamak ve sohbet etmek için mükemmeldir. Gündemde daha heyecan verici bir şey varsa, onun için gidin, ama gerek yok.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal grubunuzun yeni üyeleri dinamikler üzerinde büyük bir etkiye sahip olmaya başlıyor.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs, puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, sevgili Kova, tarihsel olarak aldatıcı bir geçmişe sahip insanların sizi bugün sahte bir güvenlik duygusuna sokmasına izin vermemeye çalışın. Bu kozmik iklim, konu düzgün konuşanlar olduğunda, özellikle de muhatabınız özellikle çekiciyse, gözlerinizi kamaştırıyor. Ay, Akrep’e ve güneş onuncu evinize sabah ortasına girdiğinde, toksik döngüleri kesmenize ve kötü bir geçmişiniz olan herkesle sınırlar belirlemenize yardımcı olacak bir değişiklik fark edeceksiniz. Mars’ın parıldayan Jüpiter ile bağlantı kurduğu bu akşam zekanızı ve yaratıcı becerilerinizi geliştirmenin yollarını arayın.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük ay, tatlı Luna’mız bugün gökyüzünde dans ediyor, Kova. Bir hava burcunu geçerken, evrenin kutsallığına daha fazla bağlı hissedeceksiniz. Ayrıca, ruhunuzda uyanan derin bir bilgelik duygusuna sahip olacaksınız ve bu, tek ve tek veya daha iyi tanımak istediğiniz biriyle sohbet etmek için mükemmel bir yem sağlayacaktır. Zihninizi bu zamanda yaşamın eşzamanlılıklarına açın. İlişkiler, samimiyet ve gerçek aşk hakkında derin yeni keşifler yaptığınızı görebilirsiniz. Daha yüksek bir güçten indiriyormuş gibi hissedebilirsiniz.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay elbette boşlukta duracağı için huzurlu sabahın tadını çıkarın. Kova, bu ay durgunluğu sırasında önemli bir adım atmayı beklemeyin. Bu öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçtiğinde kariyer hamleleri yapmak için bolca zamanınız olacak. Akrep ayı dikkatinizi çekerken, profesyonel mirasınıza takıntılı hale gelebilirsiniz. Akrep burcundaki bu uyanık ay sırasında başarılarınız, statünüz ve itibarınız en büyük endişe haline geliyor. Hiper odaklanma yerine, kariyer yolunuzun bu yönlerini dönüştürmek için ay enerjisini kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.