Kova Burç Yorumları 3 Ağustos 2022

Kova burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Listenize birkaç yeni arkadaş veya kişi – ya da aşk – eklemek için harika bir gün. Sosyal enerjiniz inanılmaz – doğru türde insanı kendi tarafınıza çekebilmelisiniz.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal grubunuzdaki yeni üyeler yeni enerji getiriyor – bu yüzden dallanma zamanı!


3 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Terazi burcu gökyüzünde bir dizi dengesiz açı oluşturduğundan, bugün duygularınızı izlemekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi bunalmış hissetmeye başlarsanız, şimdiki zamanla yeniden bağlantı kurarken duyularınızı şımartmanın yollarını aramaya başlarsanız, topraklanmış ve sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, öğleden sonra Satürn yardım eli uzatırken soğukkanlılığınızı bulma şansınız olacak. Gece yarısından hemen önce, iletişimsel Merkür Başak’a girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kişisel dönüşümü ve yeni düşünme biçimlerini benimsemenizi isteyen bir değişim fark edeceksiniz.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrenin sizi eğlenceli ve heyecan verici şekillerde ayakta tutmasını seversiniz, Kova. Şanslısın, son birkaç günün canlandırıcı enerjisi devam ediyor! En dar ve boğucu elbisesini giyen sinsi bir Venüs, kalçalarını sallıyor ve kimin ondan bir parça istediğini görmek için omzunun üzerinden bakıyor. Önce Elektrikli Uranüs elini kaldırdı ama onun kozmik sevgilisi ve ikiz alevi, kudretli Mars da göğsünü kabarttı. Bu, bugün kalp meselelerinde kendinize güvenmenizi sağlayacak ve size karşılıklı çekim ve kimya şansı getirecektir. Flört titreşimine sahip ol ve bunu kendi yararına kullan.


3 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Katılmamayı kabul et, Kova. Bugün iş arkadaşlarınızla daha derin sohbetler yapacaksanız, o zaman açık fikirli olduğunuzdan emin olun çünkü Terazi burcundaki ay Yengeç burcundaki Venüs ile kare açı yapacaktır. Konumunuzu savunmanıza gerek yok. Fikirleriniz konusunda gereksiz yere inatçı olmak yerine, iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi geliştirmek için bu konuşmaları kullanın. Onları duyduğunuzda iş arkadaşlarınız hakkında değerli bir şeyler öğrenebilirsiniz. Onlarla aynı fikirde olmasanız bile, en azından kiminle çalıştığınız hakkında bir fikir edinme şansını takdir edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.