Kova Burç Yorumları 29 Ağustos 2022

Kova burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün biraz mahremiyete ihtiyacınız var – arkadaşlarınız veya ev arkadaşlarınız sizi bundan uzak tutmaya kararlı görünüyor. Gerekirse biraz hırlayın, ancak kendi başınıza takılmak ve şarj olmak için biraz zaman bulun.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Planlarınız için heyecanlısınız ve onları mümkün olduğunca erken başlatmalısınız.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ay Terazi burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, kendinizi evrenden gelen mesajlara açmak için bir dakikanızı ayırın. Luna ve Merkür arasındaki kozmik bir ittifak, sizi özellikle perdenin ötesinden gelen işaretlere açık hale getirecek. Garip tesadüfler ve mistik eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın. Luna bu öğleden sonra Mars’a bir öpücük üflediğinde yaratıcı ilham gelebilir, bu yüzden elinizde bir not defteri tutmak isteyebilirsiniz, böylece sizi bulan parlak fikirleri not edebilirsiniz.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen birkaç gün önce kozmosta bir değişim fark etmişsindir Kova. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz ve zihnin ve iletişimin hükümdarı olan zihinsel Merkür’ün sadece birkaç gün önce bir hava burcuna – Terazi’ye yükselmesidir. Evren tarafından biraz daha fazla desteklenmiş hissediyorsunuz ve muhtemelen macera çağrısını hissediyorsunuz. Bu enerjiyi kullanmanın en iyi yolu, sizin ve diğer sevgilinizin yapmak isteyeceği uzun mesafeli seyahatleri düşünmektir. Bekarsanız, yine de bunu düşünmelisiniz çünkü yol boyunca muhteşem ve güzel insanlarla tanışacaksınız.


29 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün konuşmada tarafsız olmaya çalışın Kova. Ay büyüleyici Terazi’ye girerken, aynı zamanda Terazi’de Merkür ile kavuşacak ve Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkacak. Astrolojik geçişler, özellikle fikriniz veya geri bildiriminiz hakkında güçlü hissediyorsanız, iş arkadaşlarınızla sohbet ederken kendinizi öne sürmek anlamına gelebilir. Ancak barışçıl ay enerjisi, özellikle onlarla aynı fikirde değilseniz, iş arkadaşlarınızla konuşurken adil olmanızı teşvik eder. Bu geçişler sırasında anlambilimde kaybolmayın veya son sözü söylemeye çalışmayın. Bunun yerine, iş arkadaşlarınızla konuşurken aktif bir dinleyici olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.