Kova Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Kova burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir iş arkadaşınızla veya bir randevunuzla baş başa konuşuyor olsanız bile, kendinizi sahnede gibi hissediyorsunuz. Günün enerjisiyle ilgili bir şey, her şeyin daha önemli görünmesini sağlar, ancak bunu kaldırabilirsiniz.


28 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hedeflerinizi değerlendirin. Ne yapmaya çalıştığınızı analiz edin ve değişmeye hazır olun.


28 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Başak burcunun devrim niteliğindeki Uranüs ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, bugün aniden evinizi toplama dürtüsünü hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim, alanınızda hareket isteği uyandıracak ve ambiyansa ağırlık veren herhangi bir öğeyi veya enerjiyi dışarı atmanıza yardımcı olacaktır. Ne yazık ki, Venüs Satürn’le yüzleşirken, gerilimin yüzeye çıkmasına neden olurken, aşk hayatınızda sorunlar ortaya çıkabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizden uzaklaşmamaya çalışın, bunun yerine sizi hayran olmaktan daha az hissettiren herhangi bir eylem veya durumu diplomatik olarak dile getirmeyi seçin.


28 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, seni zorlu bir gün daha bekliyor. Bunun nedeni, bizim daha az faydalı olan ve güzellik ve sevginin tanrıça gezegeni olan tatlı Venüs’ün, ilişkilerle ilgili güneş yedinci evlerinizde sizden gökyüzünde dans etmesidir. O, yalnızca gezegeninizin eş yöneticisi değil, aynı zamanda güneşteki ilk kimlik evinizin – burcunuz olan – içinde duran Büyük Görev Yöneticisi gezegeni olan güçlü Satürn ile kılıçları çaprazlayacak. Bugün kişisel ilişkileriniz için önemli bir gün ya da son olacak ve ağır haberler ve kararlar getirebilir. Kayalık bir bölgedeyseniz, ufukta bir ayrılık var.


28 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinize olumlu bakın, Kova! Aslan burcundaki Venüs, burcunuzda geri giden Satürn’e karşı olduğu için, düzenlemeleriniz ve çalışma ilişkileriniz konusunda kendinize güvenmekten korkmayın. Satürn gerilemesi sırasında gevşerken, korkularınız veya endişeleriniz de azalabilir. Şimdi, profesyonel bağlantılarınızdan yargılanma korkusu olmadan, yaptığınız her şeyde %100 özgün olma zamanı. Venüs, profesyonel ortaklıklarınızı güvenle süslediğinden, iş yerinde desteklendiğinizden emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.