Kova Burç Yorumları 26 Ağustos 2022

Kova burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ağustos 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tam olarak ne yaptığınızı bilmeden büyük, cesur ve çılgın bir deneyim yaşarsınız. Şansın sizi götürdüğünden daha da ileri gitmek ve ne bulacağınızı görmek için iyi bir zaman.


26 Ağustos 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün vereceğiniz tavsiyeler çok ciddiye alınacak. Sen de ciddiye almalısın.


26 Ağustos 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Venüs’ün öngörülemeyen Uranüs ile sert bir bağlantısı olduğu için, bugün aşkınız veya ev yaşamınızda duygusal patlamalar ortaya çıkabilir. Bu arada, Başak güneşi tutkulu Mars’la yüzleşir ve güç mücadelelerine, patlamalara ve ayrılıklara yol açabilecek ego güdümlü hassasiyetleri artırır. Artık size mutluluk getirmeyen durumlardan veya insanlardan uzaklaşmanız kesinlikle önemli olsa da, dürtüsel davranmak ileride pişmanlıklara yol açabilir. Neyse ki, bu akşam Luna pragmatik Başak burcuna ve güneş sekizinci evinize girdiğinde sizi bulan kötü titreşimleri temizleme şansınız olacak.


26 Ağustos 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın sizi heyecan verici ve eksantrik insanlarla tanışmaya teşvik edebilir, Kova. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, elektrikli Uranüs’ün, Küçük Faydalımız olan tatlı Venüs ile keskin bir açıda olmasıdır. Kişisel ve romantik yaşamınız söz konusu olduğunda, muhtemelen kendiliğinden ve maceracı hissedeceksiniz, bu yüzden bu enerjiyi bir şeyleri canlandırmak ve biraz eğlenmek için kullanın. Yeni bir romantizm kısa ömürlü olabilir, ancak tavada bir buluşma veya flaş arıyorsanız yine de eğlenceli olabilir. Başka ufuklar peşinde koşman için seni geride bırakırlarsa hayal kırıklığına uğrama.


26 Ağustos 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Kova? Son birkaç gün içinde iş ilişkileriniz ve düzenlemeleriniz hakkında biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Artık düşünmek için yemeğiniz olduğuna göre, ay elbette geçersizken taahhütlerinizin nereye gitmesini istediğinizi düşünmek için bir adım geri atın. Astrolojik enerji, reaksiyonu teşvik edecek herhangi bir ana geçiş veya yön olmadığı için yansıtma için mükemmeldir. Bu ay durgunluğu sırasında topladığınız bilgilerin yanı sıra taahhüt edebileceğiniz olasılıklar üzerinde kafa yormak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.