Kova Burç Yorumları 24 Ağustos 2022

Kova burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınız bugün tuhaf davranıyormuş gibi görünebilir, bu yüzden neler olup bittiği hakkında onlarla görüşün. İşler göründüğü gibi değil – çok daha yabancılar. Bununla da başa çıkabilirsin.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Genellikle sizi gerginleştiren bir durumdaysanız, topraklı kalmaya çalışın.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ay Aslan’a ve aşkı yöneten sektöre veya haritanıza girerken havada tatlı bir kokuya uyanacaksınız. Bu titreşimler sizi uyumlu ve çekici bir aura ile kutsayacak ve flört etmek, flört etmek veya yalnız başına kişisel bakım için harika bir gün olmasını sağlayacaktır. Luna’nın Mars’a bir öpücük üflediği sabahın ortasında, eğlenceli yanınız kendini gösterecek ve işte kalsanız bile size biraz eğlenme fırsatı sunacak. Gün sona erdiğinde sesiniz uzaklara gidecek ve ay Jüpiter’e açı yapacak, bu yüzden yürekten konuştuğunuzdan emin olun.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın en önemli dönemlerinden biri senin için geldi Kova. Bunun nedeni, gezegen hükümdarınız olan – Büyük Uyandırıcı olarak da bilinen – elektrik Uranüs’ün bugün resmi olarak gerilemeye başlamasıdır. Bu, geçmişinizi ve sizi bu noktaya getiren şeyleri daha fazla yansıtmanıza neden olacaktır. Kişisel veya romantik hayatınızda verdiğiniz kararların şimdi ve önümüzdeki aylarda gözden geçirilmek üzere olduğunu fark edebilirsiniz. Bir durumu veya birini tekrar ziyaret etmek isterseniz, içgüdülerinize ve sezgilerinize güvenin. Bunun için size bir şans veriliyor.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Uyumsuzluk yoluyla rahatlığı arzula, Kova. Uranüs istasyonları bugün Boğa burcunda geri hareket ederken, iş-yaşam dengeniz ve çalışma ortamınız bir değişim için gecikmiş durumda. Ocak 2023’e kadar muazzam ayarlamalar dünyanızı sallayacak. Bu dönem inanılmaz derecede zorlu olsa da, beklenmedik dönemeçlere eğilerek sizi daha fazla güvenliğin beklediğini görebilirsiniz. Bunu 7/24 çalışmak yerine evde veya ailenizle daha fazla zaman geçirmek için kullanabilirsiniz. Uranüs retrosu, kişiliğinize hitap eden küçük konforlarla çalışma ortamınızı güzelleştirmenize bile yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.