Kova Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

Kova burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün insanlara daha zor sorular sormalısınız; aksi takdirde, ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olmayabilirsiniz. Rahatsız olsa bile, topun üzerinde olduğunuzdan emin olun. Şu anda kendi başınasın.


23 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, yargınız tamamen doğru olmayabilir, ancak bu yalnızca geçicidir.


23 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Yengeç ayı ve devrim yaratan Uranüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, bugün kalbinize ağırlık yapan herhangi bir drama veya travmadan tamamen uzaklaşma şansınız olacak. Bu kozmik iklim, son zamanlarda içinde yüzdüğünüz sağlıksız sislerden sizi kurtaracak ve size mantığı ve pragmatizmi geri kazanma şansı verecek. Luna’nın rüya gibi Neptün’e açı yaptığı bu akşam, lüksü kucaklamak için bir fırsat ortaya çıkacak ve ciddi bir kişisel bakım, rahatlama ve belki de biraz çevrimiçi alışveriş lehine sıradan dünyadan kaçmak için harika bir zaman olacak.


23 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen zodyak sezonu, ortaklıklarınıza derinden odaklanmanıza neden oldu, ancak önümüzdeki dönem daha da yoğun olabilir, Kova. Dün, güçlü güneş Başak’a – güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik eviniz – yükseldi ve eşinizle ilgili ihtiyaçlarınızın derinliklerini aydınlatıyor. Tüm duygusal, fiziksel ve finansal ihtiyaçlarınızın karşılanıp karşılanmadığına karar verdiğinizde, çiftler bu enerjiyi daha yoğun hissedeceklerdir. Bekarsanız, ideal partnerinizi hayal etmek için bu zamanı kullanın. Yakında sizi her düzeyde tatmin edecek birini bulabileceksiniz.


23 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değerli misin, Kova? İş hayatınızı beslemek, Yengeç burcunda ikamet ettiğiniz ay boyunca ana önceliğinizdir. Alışkanlıklarınız, üretkenliğiniz, rutininiz ve programınızla olağanüstü gurur duyacaksınız. Bununla birlikte, Ay Neptün Balık burcunda geri giderken, çabalarınızın gerektiği gibi takdir edildiğinden ve hatta telafi edildiğinden emin olmalısınız. Sulu enerji duygularınızı harekete geçirir, çünkü başkalarının işteki günlük görevlerinize ne kadar çaba sarf ettiğinizi not etmesi gerektiğini hissedebilirsiniz. Duygulara yenik düşmüyorsanız, bu sohbete iş arkadaşlarınızla yaklaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.