Kova Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

Kova burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir anda büyük bir şey olur, deprem gibi olur ve bununla baş etmek zorunda kalırsınız. Ancak yıkımdan ziyade, hayatınıza iyi bir şey getirmeniz çok daha olasıdır.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mizah duygunuzun hassas bir müzakerede size rehberlik etmesine izin verin – gülümsemeye devam edin.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Yengeç burcu geniş Jüpiter ile kare açı yaparken konuşkan meslektaşlarınızdan veya aile üyelerinden kaçınmak için ekstra adımlar atmanız gerekebilir. Bu kozmik iklim, konuşmayı ertelerseniz sizi ciddi şekilde programdan uzaklaştırabilir, bu da saati yakından takip etmenizi önemli hale getirir. Bu arada, Merkür ve Pluto arasındaki tatlı bir bağlantı, derin netlik anları sağlayacaktır, bu nedenle bu parlak anları belgelemek için bir günlük tutmaya çalışmalısınız. Başak mevsimi bu gece ilk kez başlayacak ve önümüzdeki haftalarda büyük değişimler ve değişiklikler getirecek.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü zihniniz ve algınız bugün daha da artacak Kova. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün, solar sekizinci yakınlık evinizde, bilinçdışının solar on ikinci evindeki güçlü Pluto ile bağlantı kurmasıdır. Ortaya çıkan derin önsezilere veya içgüdülere dikkat edin ve ardından bunları iddialı bir şekilde karşınızdakine ifade edin. Bekarsanız, bu enerjiyi romantik seçenekleri cezbetmek için kullanın ve hayatın, aşkın ve evrenin anlamı hakkında derin sohbetler yapın. Sizi en derin seviyelerde gerçekten anlayan birini bulduğunuzu görebilirsiniz.


22 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklınıza ne gelecek, Kova? Varlıklarınız, kaynaklarınız ve borçlarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olduğunuzu varsayarsak, Merkür Başak’ta Plüton ile Oğlak burcunda geri giderken üçgen açı yapacaktır. Bu tür finansal kaygılara ilişkin algınız sizi güçlendirebilir veya biraz korku uyandırabilir. Parasal bir ruminasyon istasyonuna girmek yerine, bu enerjiyi daha güçlü hissetmek için mali durumunuzu düzenlemek için kullanmalısınız. Güneş bugün Başak burcuna girerken bu güçlendirmeye odaklanmak çok önemlidir. Başak mevsimi ya paranızın kontrolünü elinizde hissetmenize yardımcı olabilir ya da sizi analiz felcine itebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.