Kova Burç Yorumları 21 Ağustos 2022

Kova burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 21 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bazı tatlı, yaratıcı fikirleriniz var – bunları yazmak veya hemen üzerinde çalışmaya başlamak isteyebilirsiniz, bunun için işten veya tarihlerden vazgeçebilirsiniz. Neden? İlham sadece canı istediğinde vurur.


21 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size damlayan büyük bir güç sarsıntısı olacak.


21 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, İkizler ayı gökyüzünde Merkür ve Neptün ile sert bir bağlantı kurduğundan, benlik duygunuz bu sabah geçici olarak sarsılabilir. Öz değer duygunuzla bağlantınızı kaybetmemeye çalışın ve umutlarınızı ve hayallerinizi desteklemeyen biriyle zaman geçirmek konusunda fazladan temkinli olun. Neyse ki, öğleden sonra Luna’nın Aslan güneşine bir öpücük üflediği zaman, vibe çok daha hafif ve kabul edici hissedecek ve bu, bazı olumlu mantralar ve kendini sevme için ideal bir zaman haline gelecek. Gün sona erdiğinde ve Ay Yengeç burcuna girdiğinde, sizi daha mantıklı ve sağlıklı yaşam odaklı bir üst boşluğa sokan bir değişiklik fark edeceksiniz.


21 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, zihinsel karışıklık ve bulanık çizgilerle dolu bir güne hazır olun. Kozmik habercimiz Merkür, gökyüzünde titrerken, Neptün’ün musonlarının altında sırılsıklam olacak. Dışarısı bu kadar kaotik olduğunda, yağmurluğunuzu getirmenizin bir önemi yok çünkü yine de kaçınılmaz olarak sırılsıklam olacaksınız. Kişisel veya romantik yaşamınızda, özellikle de para, varlık veya yatırımla ilgili kararlar konusunda önemli olan herhangi bir şeyi tartışmak için iyi bir gün değil. Siz ve eşiniz bir planınız olduğunu düşünebilirsiniz, ancak sonunda bunun raydan çıktığını fark edeceksiniz. Bırak fırtına geçsin.


21 Ağustos 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri konuşmanın konusudur, Kova. Balık burcunda geri giden Neptün ile güvenliğiniz, bütçeniz ve mülkünüzle ilgili yönleri ortaya çıkaran artık saklanmak yok. Ancak bugün geri giden Neptün, Başak burcunda Merkür ile karşı karşıya geldiğinde, resimde daha fazlası var. Mali durumunuz, paylaşılan varlıklarınıza, yatırımlarınıza, kısıtlamalarınıza ve hatta borçlarınıza bağlı olabilir. Muhalefet, mali durumunuzu gözden geçirirken veya ilgili konuşmalar yaparken ayrıntıların ortaya çıkacağını öne sürüyor. Hazırlanabilmeniz için seçenekleriniz hakkında bir finansal danışmanla konuşmayı bile düşünmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.