Kova Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Kova burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve sevgiliniz – ya da birlikte tatlı olmak istediğiniz kişi – bugün birbirinize biraz daha yaklaşıyorsunuz. Başka bir adıma hazır olsanız da olmasanız da, bundan hoşlandığınızı görebilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, hayatınızda olumsuz duyguları düzenlemeye çalışmanız gereken bir aşamadır.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, tutkulu Mars İkizler’e ve haritanızın ego ve eğlenceyi yöneten sektörüne girerken, bu sabah yeni bir gurur, yaratıcılık ve canlılık duygusuyla uyanacaksınız. Bu gezegensel yerleşim, önümüzdeki birkaç ay boyunca içinde yaşayan sanatçıyı tetikleyecek ve kimliğinizi ve kendini ifade etme duygunuzu genişletmenize yardımcı olacaktır. İkizler ayı bu öğleden sonra Chiron ile bağlantı kurduğunda, zihninize ve kalbinize pozitiflik getirmenizi istediğinde, bazı yeniden onaylayıcı meditasyonlara ve olumlu mantralara dalmayı düşünün. İlham bol olacağından, gün gelişmeye devam ederken yaratıcı kaslarınızı esnetmenin yollarını arayın.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında önümüzdeki dönemin tadını en çok sen çıkarabilirsin, Kova. Bunun nedeni, seks ve enerjinin kızıl gezegeni olan kudretli Mars’ın, şimdi 2023 Mart’ına kadar gerçek aşk, romantizm ve doğurganlıktan oluşan güneş beşinci evinizi ateşliyor olmasıdır. Bu temaları hayatınızda bilinçli, aktif bir şekilde Bekarlar için, sizi heyecanlandıran ve hatta muhtemelen ikiz bir alev bulan seksi talipleri sıraya koymak için en iyi dönemlerden birine giriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler oldukça şanslı olacaktır.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlk önce neyi geliştirmelisin, Kova? Mars bugün zihinsel Merkür’e girerken meraktan bunalabilirsin. Zihniniz fikirlerle yarışırken, çevik parmaklarınız ayak uydurmak için mücadele edebilir. Bu uyarıcı Mars geçişi sırasında, aklınıza gelen her şeye dahil olmak mutlak bir zorunluluktur. Tutkulu projelerinizi sürdürmek için heyecanla atılmak isteseniz de, önce organize olmak isteyebilirsiniz. İş alanınız boyunca keşfetmek istediğiniz fikirlerin bir listesini yazmak için İkizler enerjisindeki Mercurial Mars’ı kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.