Kova Burç Yorumları 2 Ağustos 2022

Kova burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğrudan söylemeden, seksi birine neyle ilgili olduğunuzu göstermenin iyi bir yolunu bulun. Göstermek, şu anda anlatmaktan çok daha iyi, en azından senin için – ve bunu anlayacaklar!


2 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mükemmel bağlantılarınız var, ancak şu anda onlara çok fazla güvenemezsiniz.


2 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Merkür ve Plüton arasındaki dengesiz bir bağlantı, bugün aşk hayatınızdaki güvensizlikleri tetikleyebilir ve ruhunuzdaki huzuru bozmakla tehdit edebilir. Eski sevgililerinize gizlenmekten veya aşkınızın sayfasını ilişkinize yönelik olası tehditler için taramaktan kaçının, aksi takdirde sabahı takıntı haline getirebilirsiniz. Neyse ki, Venüs ve Mars tatlı bir bağlantıyı paylaşırken, kendi ihtiyaçlarınızı ve duygusal eğiliminizi beslemenize yardımcı olurken, bu hantal titreşimlerden kaçma fırsatı ortaya çıkacaktır. Bu titreşimler, alanınızın rahatlığına yatırım yapmak için de harikadır ve ev işleri için iyi bir gece geçirmenizi sağlar.


2 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen hükümdarınız Uranüs gökyüzünde dans ederken, altın kanatlı başka bir melek olan Kova ile etkileşime girecek. Büyük Uyandırıcı, aşk ve güzelliğin ışıltılı tanrıçası gezegenimiz Venüs’e tatlı bir şekilde bağlanacak ve yoktan var olan bir anlık çekiciliğe sahip olabileceğinizi vaat edecek. Gerçek aşk, siz ve talipiniz özgürlük, deney ve açık fikirli daha az geleneksel bir ortaklığa açıksanız bile mümkündür. Bu, size ve ikiz alevinize hayatın sunduğu şeylerden daha fazlasını deneyimlemenize yardımcı olan uzun süreli bir birliktelik haline gelebilir.


2 Ağustos 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz arasındaki akış, Yengeç burcundaki Venüs Mars, Uranüs ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yaptığında yarı sabittir. Özel hayatınızda, işinizi elinizden alan beklenmedik bir olay veya sorun ortaya çıkabilir. Şans eseri, sekstiller destekleyicidir, özellikle de iş arkadaşlarınızın mümkün olan her şekilde desteklemek ve yardımcı olmak için orada olduklarını ima eden Venüs ile. Kova, kişisel işlerinizle ilgilenmeniz gerektiğinde iş arkadaşlarınızın size yardımcı olacak tekliflerini kabul etmekten korkmayın. Destek sisteminize güvenmenizde utanılacak bir şey yok!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.