Kova Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Kova burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün hemen hemen hayatın içinden geçip gidiyorsunuz ve bu, günlük rutinlerinizden ne kadar keyif aldığınıza bağlı olarak eğlenceli veya sıkıcı olabilir. Yine de heyecan verici şeyler yakında başlayacak.


18 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün entelektüel bir bağlantı bazı romantik duyguları tetikleyebilir – dikkatli olun.


18 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Boğa burcunun gezegeninizin yöneticisi Uranüs’e yaklaştığı bu sabah, duygusal atılımlar dünyayı daha güzel bir yer gibi gösterebilir. Bu enerjiyi, işten önce meditasyon yapmak için bir bahane olarak kullanın, evrenin sunabileceği herhangi bir mesajı dinlerken minnettarlığınızdan yararlanmayı seçin. Luna bu akşam Neptün ile bağlantı kurduğunda havayı şehvetli ve coşkulu bir hava dolduracak ve lüks, hoşgörü ve biraz da kişisel bakım için mükemmel bir ortam sağlayacak. Ayrıca yatmadan önce telefonunuzun fişini çekmeyi ve bir sosyal medya temizliği uygulamayı da düşünmelisiniz.


18 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gittiğiniz her yerde kahkahalar havada kilise çanları gibi çınlayacak, Kova. Aslında, yaşam sevgisiyle o kadar dolmuş hissedebilirsiniz ki, gökyüzüne bakıp minnetle boğulursunuz. Zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs gökyüzüne havai fişek fırlatırken, görkemli Jüpiter de katılacak. Aslında ikisi büyük bir final gibi maytaplar ve parlak renkli ışıklar fırlatacak. Duygularınızı tek ve tek kişiye ifade etmek için bu anı kullanın. Kalplerinizin aynı ritimde attığını görebilirsiniz. Bekarsanız, aya ve arkaya taptığınız birine ulaşın.


18 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinden ne çıkabilir, Kova? Aslan burcundaki Venüs, Koç burcunda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, bakış açınızı veya deneyimlerinizi paylaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Ateşli enerji stoklandıkça, meslektaşlarınız, amirleriniz veya müşterilerinizle olumlu bir akrabalık kurmak için giderek daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Mesleki ve kişisel deneyimleriniz hakkında konuşarak iş ilişkilerinizi açın. Bakış açılarınızı paylaşarak veya karşı taraf hakkında daha fazla şey duyarak öğrenecek bir şeyiniz olabilir. Bu tür bir etkileşimi eğlendirmek, daha iyi iletişime bile yol açabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.