Koç Burç Yorumları 7 Ağustos 2022

Koç burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 7 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir grubun parçası olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, ancak insanların size ne yapacağınızı söylemesine izin vermek istemiyorsunuz. Sizi ve insanlarınızı mutlu edecek bir cevap bulabilmelisiniz.


7 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Vizyonlarınızı gerçeğe dönüştürmek bugün oldukça kolay olacak – siz bir yapıcısınız!


7 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ciddi anlamda eğlenceli bir Pazar gününe hazır olun, Yay burcunda Ay güneş ve Chiron ile ateşli bir üçgen açı oluşturuyor. Bu titreşimler sizden çekingenliklerinizi serbest bırakmanızı isteyecek ve size saçınızı gerçekten salma ve biraz buhar atma şansı verecek. Tutku projeleri ve yaratıcı satış noktaları da bu göksel danstan biraz daha destek alacak, bu yüzden sanat kitinizi kapmak istiyorsanız geri adım atmayın. Venüs, rüya gibi Neptün ile tatlı bir ittifakı paylaştığı için iyi enerji akmaya devam edecek ve derin bir seviyede sevilmenizi ve huzur içinde hissetmenizi sağlayacak.


7 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta tutku, seks ve aşkı teşvik eden muhteşem astrolojik yönlerle doluyken, bu hafta biraz kabus olabilir Koç. Kalbinizin arzularına karşı engeller ve zorluklar tekrar tekrar tezahür edecektir. Bugün en karanlıklarından biri olabilir. Gezegen hükümdarınız ve seks, tutku ve dürtü gezegeni Mighty Mars, hakim bir Satürn ile şiddetli bir çarpışmada çarpışıyor. Bu enerji günlerce sürebilir ve kendinizi savunmak için istekli hissedebileceğiniz bir enerjidir, ancak fikirlerinizi ve arzularınızı ne kadar çok takip ederseniz, o kadar çok dirençle karşılaşacaksınız. Tekneyi sallamayın. Koş ve saklan.


7 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Koç? Boğa burcundaki Mars, Kova burcundaki Satürn retrosu ile kare açı yaptığında, ağ oluşturma fırsatlarınızın, bağlantılarınızın ve özlemlerinizin değerli olmasını sağlamak için biraz daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Profesyonel topluluğunuzun yapısında, bağlantılarınızı çevrimiçi ve çevrimdışı olarak nasıl değerlendireceğinizi etkileyen değişiklikler olabilir. Vekaleten, bu aynı zamanda profesyonel hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin inandırıcılığını da etkileyebilir. Ölü atı dövmek veya kendinizi bir çıkmaza sokmak yerine, uzlaşmaya çalışın. İhtiyacınız olanı daha sert değil, daha akıllıca savaşarak elde edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.