Koç Burç Yorumları 5 Ağustos 2022

Koç burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 5 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Ağustos 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bunu alışkanlık haline getirmek istemeyebilirsiniz, ancak bugün bağlantılarınızın sizin için çalışmasına izin vermenin tam zamanı. Arkadaşların elbette senin arkadaşların, ama şimdi seni tatlı bir şeye doğru yönlendirebilirler.


5 Ağustos 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ayakta kalın, ancak bugün umutlarınızı yüksek tutun. İşler çok daha iyi olmak üzere!


5 Ağustos 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Akrep ve güneş sekizinci evinizden yolculuğuna devam ederken, sevgili Koç, bugün her şeyi derinden hissedeceksiniz. Ne yazık ki, Chiron’un dengesiz bir yönü, özellikle en derin düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmak için dışarı çıkarsanız, garip karşılaşmalara neden olabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve bugün yalnızca gerçekten güvendiğiniz insanlara güvenerek gizli bir rol üstlenmek için kendinize izin verin. Bu akşam Luna Güney Ay Düğümü’nü geçtiğinde, gezegen hükümdarınız Satürn ve Mars ile sert bir t-kare oluşturmadan önce geçmiş, sizi rahatsız etmek için geri gelebilir.


5 Ağustos 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Karma gezegeni, yaşam dersleri ve dayanıklılık gezegeni Mighty Satürn, 2020 Koç burcundan bu yana arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplardan oluşan güneş on birinci evinizde bir ileri bir geri dönüyor. Bu eğilim Mart 2023’e kadar devam ediyor. Bu, kişisel ve romantik hayatınızı birkaç farklı şekilde etkileyebilir. İlk olarak, arkadaşlarla tanışmanın veya bekarsanız çevrimiçi buluşmanın daha zor olduğunu fark edebilirsiniz. Bu size gerçek bağlantılarınızda en çok neye değer verdiğinizi öğretiyor, bu yüzden bunun bilincinde olun ve ilerleyin. Yine de, başkalarıyla tanışmak için ne kadar çok enerji harcarsanız, Satürn sizi o kadar çok ödüllendirir.


5 Ağustos 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerleyebilirsin, Koç? Şimdi, Akrep burcundaki ilk dördün ayının altında geçmişi bırakmanın ve geride kalan tüm kinleri geride bırakmanın zamanı geldi. Akrep sabit bir su burcu olduğu için zor olabilir, bu nedenle güç mücadeleleri, kontrol sorunları ve hatta finansal kısıtlamalar hakkında bazı çekinceleriniz olabilir. Ancak geçmişi düzeltemeyeceğiniz için ilerlemeye değer, bu nedenle geleceğin finansal ve profesyonel dönüşümüne de odaklanabilirsiniz. Finansal işlem yapmak için ay’ı kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.