Koç Burç Yorumları 31 Ağustos 2022

Koç burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hâlâ en üst düzeyde olduğunuzdan emin olun, bu nedenle insanları kışkırtmaktan başka bir neden olmaksızın yeni ve radikal bir şey deneyin. Anlaşılmayabilir, ama en azından millet konuşuyor.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşlerin daha da yoğunlaşacağını hissedebilirsiniz, ancak harekete geçmeye hazırsınız.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Venüs ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, bugün öz farkındalığınızla bağlantınızı kaybetmenize neden olabilir, bu da sağlıklı bir ego ve benlik duygusu sürdürmek için çaba göstermenizi önemli hale getirir. Luna, Akrep burcuna girdiğinde, sabah ortasına kadar yoğun bir enerji havayı dolduracak ve dikkatli olmazsanız sizi takıntılı veya kıskanç bir kafa boşluğuna sokmakla tehdit edecek. Aşk meseleleri şu anda özellikle tetikleyici olabilir, özellikle de birlikteliğinizde bir ayrılık veya kargaşanın ortasındaysanız. Bu akşam güç mücadelelerine dikkat edin ve olumlu bir sonuca yol açmayacağını bildiğiniz tartışmalara girmekten kaçının.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı ayımız, sevgili Luna, senden gökyüzünde dans ediyor ve yukarıdaki göklerden öpücükler savuruyor, Koç. Bu, tek ve tek kişinizle duygusal yakınlığı deneyimlemek için göz kamaştırıcı bir andır. Yoğun bir programa odaklanma ihtiyacı hissetmeyebilirsiniz, bunun yerine ikiniz arasında uyum oluşturmanın yollarını bulun. Ayın güneş enerjisi yedinci ilişki evinizden bu geçişi size bir ekip olarak çalışma ve birbirinizle daha güzel bir ilişki kurma fırsatı verebilir. Bugün bu şehvetli havanın tadını çıkarın.


31 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay elbette boş duracağı için rahat bir sabah geçirmeyi bekleyin. Koç, bu ay durgunluğunu sabah rutininizin tadını çıkararak, iş arkadaşlarınızla buluşarak ve hatta kendinize bir pick-me-up alarak iş gününüzü kolaylaştırmak için kullanın. Ay Akrep’e düştüğünde bu öğleden sonra yapılacak çok şey olacak. Akrep burcundaki ay sizi iş yerinizin her köşesini ve burukluğunu araştırmaya teşvik ettiğinden, farkındalık duygunuz büyük ölçüde artacaktır. İş gününüzün geri kalanında hiçbir şey ve hiç kimse keskin gözünüzden kaçamayacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.