Koç Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

Koç burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son derece önemli ama aynı zamanda sıkıcı ve sade olan bir yenilenme döngüsünden geçiyorsunuz. İlham almak için bir yığın film veya kitap önünde delik açmak için iyi bir zaman.


28 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün derinlemesine değerlendirmelerin zamanı değil. Sadece işleri hafif ve kolay tuttum.


28 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah hoş bir sürprizle uyanabilirsin, çünkü Başak ayı öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Küçük güzellik anları için gözlerinizi dört açın, çünkü evren yüzünüze bir gülümseme koymak için can atacaktır. Ne yazık ki, Venüs Satürn’e karşı olduğu için, özellikle “faydaları olan arkadaşlar” veya romantik karışıklıklar söz konusu olduğunda, sosyal çevrenizde gerginlikler oluşabilir. Akşam bastırmaya başladığında ve Luna ikiyüzlü Neptün’e karşı çıkarken aldatıcı davranışlara dikkat edin. Neyse ki, derin Plüton’dan gelen bir yardım eli, bu karanlık titreşimlerin üzerine çıkmanıza izin verecek, ancak ancak başkalarıyla sağlıklı sınırlar koyarsanız.


28 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik ilişkiler için en karanlık günlerden biri üzerinizde, Koç ve ne yazık ki en çok etkilenen burçlardan biri olacaksınız. Bunun nedeni, aşk ve birlik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ün, gökyüzündeki Büyük Görev Yöneticisi gezegeni olan güçlü Satürn’ün buzlu gölgesinin altına düşecek olmasıdır. Venüs, gerçek aşk ve tutkunun beşinci güneş evinizde dans ederken, Satürn güneş onbirinci neşe evinizde yörüngede döner. Ne yazık ki, kayalık ilişkiler için ayrılıklar bugün sinyal verebilir – ya da en azından depresyon, yalnızlık ve izolasyon.


28 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Eğleniyor musun, Koç? Çoğu zaman, kişi zevk veya neşeyi işle ilişkilendiremez. Ancak bu, iş günlerinizin sıkıcı, olaysız ve mülayim olması gerektiği anlamına gelmez. Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde işinizden keyif almanın yollarını önceliklendirmeyi düşünmelisiniz. İşinizde kimi ve neyi dört gözle beklediğinizi düşünmek için bir adım geri atın. Belki bir arkadaş, proje veya fırsat akla gelir. Ne olursa olsun, durumunuzu en iyi şekilde kullanmalısınız!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.