Koç Burç Yorumları 25 Ağustos 2022

Koç burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 25 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün bir gülümseme ve göz kırpma ile milyonlarca harika argüman veya şema ile yapabileceğinizden çok daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz. Rahat çekicilik, gerçekten istediğinizi elde etmek için ihtiyacınız olan tek şey.


25 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Verdiğiniz kararlarda diğer insanlara saygı duyarsanız, onlar da size saygı duyacaktır.


25 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, günün ilk yarısında Chiron ve kaderin düğümleriyle bağlantı kurar, sevgili Koç, önünüzdeki yolun tam olarak nasıl göründüğünü bilmeseniz bile, kendinizi sevmenizi ve takdir etmenizi ister. Neyse ki, akşam yaklaşırken Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir ittifak, kalbinizi açmanıza ve sağlıklı bir egoyu kucaklamanıza izin vererek, övünme duygusu olmadan güveni somutlaştırmanıza izin verecektir. Bu akşam Merkür Terazi’ye girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ikna gücünüzü yükseltirken zihninize ve sözlerinize bir yumuşaklık getiren bir değişim fark edeceksiniz.


25 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün içinde kozmosta ateşli enerji kükreyecek, Koç. Bu etkiyi özellikle güçlü bir şekilde fark edeceksiniz. Güneş gökyüzünde cızırdadıkça, gezegen hükümdarınız güçlü Mars ile gökyüzünde patlayıcı bir savaşa girecek. Bu, herkesin – özellikle sizin – agresif ve kızgın hissetmesini sağlar. Önümüzdeki günlerde başkalarıyla çatışma olasılığı oldukça yüksektir, bu nedenle siz ve eşiniz birbirinize gitmeye başlıyorsanız, hayal kırıklığını daha sonra tekrar gözden geçirmeyi kabul edin. Ancak bu enerjiyi kullanmanın iyi bir yolu tutkulu cinsel aktivitedir, bu yüzden akışına bırakın ve bırakın.


25 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Terazi burcuna gireceği için müzakere resmi olarak masada. Tipik olarak, açık sözlü ve doğrudan olmayı seversiniz, Koç. Ancak Terazi’deki Merkür, profesyonel bileşenlerinizle yükümlülükleriniz, sorumluluklarınız ve anlaşma koşulları hakkında görüşmek için zaman ayarlarken sizi daha uyumlu bir yaklaşım benimsemeye teşvik edebilir. Profesyonel taahhütlerinizden istediğiniz her şeye tatlı bir şekilde konuşmak için Merkür’ün büyüleyici aurasını kullanın. Merkür Terazi’de şeytanın avukatı olduğundan, her zamankinden daha fazla uzlaşmaya açık olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.