Koç Burç Yorumları 24 Ağustos 2022

Koç burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Muhtemelen altınızda olan küçük bir şeyle uğraşmanız gerekebilir – ancak bunun yapılması gerekiyor. Çok hüsrana uğramamaya çalışın – bazen hayat size yardım edilemeyecek aptal işler verir.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sonunda bugün sorunlu bir ilişkide gerçek, sağlıklı değişimi görmeye başlayacaksınız.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah ateşli Aslan burcuna geçiyor, tatlı Koç, sizi Doyumsuz ve küstah bir ruh haline sokuyor. Bu titreşimler, Venüs ile şifalı asteroit Chiron arasındaki tatlı bir bağlantıyla desteklenen bir duygu olan en otantik benliğinizi kucaklamakla ilgilidir. Kendinizi ifade etmek, şu anda kucaklamanız gerekebilecek herhangi bir ego güdümlü şifada büyük bir rol oynayacaktır, çünkü yıldızlar sizi koşulsuz olarak kendinizi sevmeye teşvik eder. Luna ve Jüpiter’in iyimserliğinizi yükseltmeye ve kendinize olan inancınızı güçlendirmeye hazır olan destekleyici yönü sayesinde, iyi hisler akşama doğru akmaya devam edecek.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, senin için yılın önemli bir günü geldi – bir dönüm noktası. Bunun nedeni, Büyük Uyandırıcımız olan elektrikli Uranüs’ün şimdi gökyüzünde donmuş olması ve aylarca sürecek bir gerileme dönemine başlayacak olmasıdır. O, güneş enerjisiyle ikinci evinizde ay yürüyüşü yaparken, bu muhtemelen siz ve diğer önemli kişiler için kişisel mali durumunuzda bir kaymaya neden olacaktır. Bununla birlikte, ister bekar ister bağlı olun, bu muhtemelen kişisel değerleriniz, ahlakınız ve öz değer duygunuz etrafında nasıl değiştiğinizi ve geliştiğinizi gözden geçirmenize neden olacaktır. Romantik hayatınıza nasıl yansıdığını anlamak için bu zamanı kullanın.


24 Ağustos 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değişim geliyor, Koç! Uranüs bugün Boğa burcunda geri hareket yapacağı için yağmurlu gün fonunuzu oluşturmaya çalışın. Uranüs retrosu şu andan itibaren Ocak 2023’e kadar mali durumunuzu, güvenliğinizi ve değer duygunuzu etkileyecek. Uranüs retrosu para meselelerinizde oldukça hızlı dönüşler anlamına gelebileceğinden, biraz korkutucu bir dönem olabilir. Aniden para kaybedebilir, kayıp eşya bulabilir veya hiç hayal etmediğiniz bir şeyi yaparak para kazanmak için son dakika fırsatınız olabilir. Bu finansal depremi atlatmak için elinizden geleni yapmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.