Koç Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

Koç burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ayrıntılar birikmeye başlıyor — kızışmaya başlıyor. Onları halının altına süpürmeyi ya da yoklarmış gibi davranmayı tercih edersin, ama bugün gibi bir günde, anlaşmak zorundasın. Endişelenme, ağrı hızlı ama kısa.


23 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aniden kalbinizde bir merak olur ve gördüğünüz her şey sizi heyecanlandırır.


23 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Yengeç ayı devrim niteliğindeki Uranüs’e açı verirken, bu sabah beklenmedik şekillerde küçük nimetler ve duygusal netlik gelebilir. Bu enerjiyi, minnettarlığınıza dokunmak için kozmik bir işaret olarak kullanın, kalbinizi sizi çevreleyen güzelliğe açın. Can sıkıntısı, bu öğleden sonra telefonunuza uzanmanıza neden olabilir, ancak sosyal medya beslemelerinizi kaydırarak çok fazla zaman kaybetmemeye çalışın. Neyse ki, bu gece Luna Neptün’e bir öpücük üflediğinde havayı rüya gibi ve ilham verici bir enerji dolduracak ve yaratıcı projeler üzerinde çalışmak veya bir meditasyon seansının keyfini çıkarmak için ideal bir zaman olacak.


23 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dün, güçlü güneşimiz gökyüzünde yeni bir küreye, Koç’a kaydı. Önümüzdeki ay, üretkenlik ve günlük sorumluluklarla ilgili güneş altıncı eviniz olarak da bilinen Başak burcunun tarlalarında vakit geçirecek. Bu muhtemelen dikkatinizin çoğunu işinize ve rutinlerinize çevirecek olsa da, size iş-yaşam dengenizi yeniden değerlendirme ve aşk için daha fazla zaman ayırma şansı veriyor. Birlikteyseniz, meşgul olsanız bile sevgilinizle rahatlamak ve zevk almak için zaman bulmak bir öncelik olmalıdır. Bekarsanız, burada veya orada tarihlere nasıl uyacağınızı bilmek sizin için her zaman iyi olacaktır.


23 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz duygusal bir iş gününe hazırlanın Koç. Yengeç burcundaki Ay, burcunuzda geri giden Kayron kareleri ve Balık’ta geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığında duygular yükselebilir. Her zamanki kendinden emin, ateşli benliğiniz olmak yerine, şaşırtıcı bir şekilde boyun eğmiş olabilirsiniz. Eski güvensizlikler ve kendinden şüpheler ortaya çıkabilir ve potansiyel kamu incelemesinden geri çekilmenize neden olabilir. Bu duygusal yaraların acısını hissediyorsanız, iş gününüzü atlatana kadar bunu taklit etmeniz gerekebilir. Görevlerinizi yerine getirirken sizi mutlu eden şeylere odaklanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.