Koç Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

Koç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi enerjiniz, bu gece korkutabileceğiniz herhangi bir sosyal eylemle daha fazla ilgilenmenizi sağlıyor. Daha dün çok sıkıcı görünen planları kabul edebilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Duygularınız bugün biraz yüksek olabilir, bu yüzden insanları uyarmak isteyebilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Tutkulu Mars, bu sabah erken saatlerde geveze İkizler’e giriyor, sevgili Koç, sizi önümüzdeki haftalarda sözlerinizin arkasına hareket etmeye zorluyor. Bu arada ay, ikizler burcunda yolculuğuna devam eder ve sizi yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilecek yeni fikirlerle psişenizi doldurur. Luna, ihtiyaçlarınıza öncelik verirken gerçeğinizi onurlandırmanızı isteyen bu öğleden sonra, Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde duygularınızı kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Ne yazık ki, Merkür ve Neptün arasındaki sert bir karşıtlık, masaya kafa karışıklığı getirebilir ve bu da açık bir zihni korumaya çalışmanızı önemli hale getirir.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün başlayan yepyeni bir enerji dalgasının kükremesini hissedin Koç. Gezegensel yöneticiniz, güçlü Mars, gök gürültüsüyle güneş üçüncü evinize doğru yükselirken, onun temiz bir nefes gibi hissedeceksiniz. Bu toplu taşıma, Mart 2023’e kadar sürecek ve muhtemelen sizi yakındaki yerlere epeyce dolaşırken görecek! İster bekar ister bağlı olun, konfor alanınızdan çıkıp yolculuğa çıkmak veya gökyüzünü görmek, yemeklerin tadına bakmak ve rüzgarın ortasında orada neler bulabileceğinizi öğrenmek için hızlı bir uçuşa çıkmak için inanılmaz bir dürtü hissedebilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmalarınızın kontrolünü elinize alın, Koç! Mars bugün İkizler’e girdiğinde, yakın çalışma topluluğunuzda iletişimsel bir lider olarak adım atın. Zihninizin gücü, başkalarıyla etkileşime girme biçiminizle güçlendirilir. Zekanız, mizah anlayışınız ve sosyal çevikliğiniz bu Mars geçişi sırasında ortaya çıkacak. Bakış açınızı dile getirdiğiniz ve yakın çalışma ortamınızdakilerle etkileşime girdiğiniz için entelektüel becerilerinizi ortaya koymak nispeten kolay olacaktır. Bununla birlikte, herhangi bir yanlış duyguyu ifade ederken Mars’ın İkizler’deki ikiliğinden uzak durmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.