Koç Burç Yorumları 2 Ağustos 2022

Koç burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi bir enerji infüzyonu sayesinde oldukça hareketli hissediyorsunuz – ama henüz onu harcamanın zamanı değil. Nasıl hissederseniz hissedin, hala yeniden şarj oluyorsunuz, bu yüzden kendinizi aşırı yormamaya dikkat edin.


2 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Mutfak becerilerinizle tekrar temasa geçmek için harika bir gün! Bir ziyafet hazırlayın.


2 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu öğleden sonra Terazi güneşi şu anda burcunuzda kamp kuran geniş Jüpiter ile karşı karşıya gelirken kendinizi biraz dengesiz hissedebilirsiniz. Özellikle yakın zamanda rahatlamak veya kişisel bakım için yeterli zamanınız olmadıysa, başkalarının ihtiyaçlarına öncelik vermek özellikle bunaltıcı gelebilir. Neyse ki, Leo güneşinin yardım eli sayesinde öğleden sonra biraz stres atma fırsatınız olacak. Yaratıcı bir satış noktası üzerinde çalışmak veya az bakım gerektiren arkadaşlarınızla vakit geçirmek, süreçte eğlendiğiniz sürece özellikle tatmin edici olacaktır.


2 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ağustos ayının yeni ufuklarına girerken, yıldızlar yukarıdan şarkı söylüyor Koç. Çarpıcı kozmik enerji, her iki gün boyunca da bugün ve yarın fısıldayacak. Aşk ve güzelliğin tatlı tanrıçası gezegenimiz Venüs, elektrikli Uranüs’e öpücükler gönderirken bir haydut gibi olacak, kalbinizi çalmaya hazır! Bu, sosyal ve aşk hayatınızda eğlence ve heyecan ihtiyacınızı canlandıracaktır – bu yüzden geri adım atmayın. Alındıysa, normal rutininizin dışında şaşırtıcı ve benzersiz bir şey yapmayı planlayın. Bekarsanız, çekici bulduğunuz birine bir mesaj çekin.


2 Ağustos 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Arzu ettiğiniz bir yaşam tarzını yaşamak istiyorsanız Koç, “sıkı çalış, sıkı oyna” zihniyetini benimser. Yengeç burcundaki Venüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm, Uranüs ve Mars ile altmışlık açı yaptığında çalışırsanız, istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz. Geçiminizi güvence altına almak için çok fazla finansal fırsat var. Bunun bir kısmı, paranızı kazanmanın, biriktirmenin veya yatırım yapmanın daha radikal bir yolunu kabul ediyor olabilir. Değer duygunuz büyük ölçüde değişebilir, böylece uygun gördüğünüz şekilde yaşam tarzınızdan keyif alabilirsiniz. Beklenmedik olasılıklara açık olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.