Koç Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

Koç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aileniz uzakta olsalar da şu anda aklınızda. Check-in yapmak için iyi bir zaman – ancak basılacağı kesin olan tüm düğmelere dikkat edin. İşler düşük anahtar olabilir.


18 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İletişiminizi kısa ve tatlı tutmak bugün sizin için çok iyi bir strateji.


18 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Boğa burcu kuzey ay düğümüne ve öngörülemeyen Uranüs’e yaklaşırken, enerji bu sabah biraz düzensiz gelebilir. Harekete geçireceğiniz planlar aniden tersine dönebilir, bu da kendinizi birkaç eğri topu için hazırlamanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Venüs Jüpiter ile bağlantı kurarken şans lehinize hareket edecek, ancak güvenle liderlik etmeniz ve kendinize inanmanız gerekecek. Hedefleriniz için yeni bir plana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, bu öğleden sonra Luna’nın keskin zekalı Merkür’ü öptüğü bir beyin fırtınası oturumuna uymaya çalışın.


18 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde uçan bir halının üzerinde süzülerek tüm dünyaya, Koç’a baktığınızı hayal edin. Yalnız değilsin – birleştiğinde tek ve tek olanınla birliktesin; eğer bekarsan, ruh eşinle birliktesin. Günümüzün kozmik havası, romantizm söz konusu olduğunda yılın en çok beklenenlerinden biri çünkü cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs, mucizelerin tanrı gezegeni görkemli Jüpiter ile güzel bir şekilde bağlantı kuracak. Asıl olay sensin, o yüzden dışarı çık ve seni bekleyen sihri bul çünkü bu kadar güzel bir gün pek sık gelmez.


18 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinin nesini seviyorsun, Koç? Aslan burcundaki Venüs, Jüpiter’in burcunuzda gerilemesi ile üçgen açı yaptığında yaptığınız işlerde neşe arayın. Jüpiter gerilemesi sırasında şans bir kuruş getirebileceğinden, kendinizi normalden biraz daha az güvende hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden bu canlı, ateşli üçlü sırasında yeteneklerinizi kullanmaya veya fikirlerinizi geliştirmeye odaklanmanız gerekiyor. İş yerinde tutku projelerinizden keyif almaya odaklandığınızda, güven geri gelebilir. Sonuç olarak, şans sizin lehinize bir kuruş da açabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.