Koç Burç Yorumları 14 Ağustos 2022

Koç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 14 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 14 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir yavaşlamanın ortasındasın ve bundan hoşlanmasan da en azından tek değilsin. Yoğun sosyal hayatınız nedeniyle ertelediğiniz okumaya veya başka bir şeye yetişmek için iyi bir zaman.


14 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün için beklentilerinizi azaltın. İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir.


14 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah Balık burcunda gizemli Neptün’ün yanına yaklaşırken yoğun ve gerçekçi rüyalar görebilirsin. Bu sabah uyandığınızda rüyalarınızı işlemek için biraz zaman ayırın, çünkü bunlar bilinçaltınıza bir pencere açabilir. Bu arada, Aslan güneşi ve kısıtlayıcı Satürn arasındaki sert bir karşıtlık, özellikle arkadaşlarınızdan bazıları sizsiz eğlenmek için dışarı çıktıysa, arkadaşlık çevrenizde hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir. Egonuzun başkalarının sosyal etkileşimleri tarafından zedelenmesine izin vermeyin, bunun yerine sağlıklı sınırlara ve iç güvenliğe odaklanmayı seçin.


14 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuzun kontrolünü elinize alın, Koç.

14 Ağustos Pazar günü Boğa burcundaki Mars, Oğlak burcundaki Plüton retrosu yaptığında, borçlu olduğunuz şeyi talep etmekten korkmayın. İnanılmaz derecede güçlü bir kariyer yolu ve statü inşa ettiniz, bu yüzden buna değer verilmeli. Başarılarınıza daha fazla saygı duymanız veya daha iyi bir tazminat borcunuz olduğunu düşünüyorsanız, istediğinizi belirtmek için üçlüyü kullanın. Önümüzdeki birkaç gün içinde, Merkür Başak’ta hem Uranüs’ü hem de Boğa’da Kuzey Düğümü’nü üçgen yaptığından, para meselelerinizle ilgili algınızın ve konuşmalarınızın büyük ölçüde değişeceğini görebilirsiniz. Üçgen toprak gibi olsa da, Uranüs tamamen yeni bir düşünme fırsatı sunabileceğinden bazı istikrarsızlıklar var. Değerlerinizin de hızla değiştiğini hissedebilirsiniz. Biraz kamçılanmış gibi hissetseniz bile, bunun daha büyük mali kaderinizin ve kaderinizin bir parçası olduğunu unutmayın. 19 Ağustos Cuma günü Boğa burcundaki son çeyrek ayına kadar, size hizmet etmeyen kötü finansal alışkanlıklarınızı veya size nasıl değer verildiğine dair algılarınızı bırakmanız gerekebilir. Haftayı iyi bir notla bitirin!


14 Ağustos 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, etrafınızdaki ve içinizdeki her yerde tutuşacak tutkuya hazır olun. Gezegensel yöneticiniz, kızıl gezegen Mars, güç merkezi Pluto ile gökyüzünde zahmetsizce bağlantı kurarken, gücünüz ateşlenecek. Bu, kişisel ve romantik hayatınızdaki etkinizi, başkalarının arzularınıza hizmet etmeyi memnuniyetle kabul edeceği şekillerde kullanmak için beş yıldızlı bir gün. Gezegensel cetveliniz çok enerjikken, avınızı arayan bir Sibirya kaplanı gibi olacaksınız. Bekarlar kendilerini göstermek için bu hakimiyeti ve güveni kullanmalı, çiftler ise baştan çıkarmak için bu eğlenceli aracı kullanmalıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.