Koç Burç Yorumları 11 Ağustos 2022

Koç burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 11 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 11 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hiç kimse hiçbir anlam ifade etmiyor – en azından söyleyebileceğiniz kadarıyla. Hepsi de eski Latince konuşuyor olabilir, bu yüzden sadece onunla birlikte yuvarlanın ve büyük ipucunun yarın gelmesini bekleyin.


11 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir sonraki kişi kadar başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz, ancak bugün zamanınız olmayacak.


11 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs bugün Aslan’a ve güneş beşinci evinize geçiyor, sevgili Koç, size kendini sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatıyor. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca en iyi tomurcuklarınızla daha fazla zaman geçirmek için bu enerjiyi kullanın ve bir hobi edinmeye çalışın. Kova dolunayı bu gece, öngörülemeyen Uranüs ve kader düğümleriyle bağlantılı olarak tezahür ediyor. Genişletilmiş arkadaş çevrenizdeki dramlara dikkat edin, çünkü bu titreşimler dinamiği sarsacaktır. Sesler çevrimiçi olarak da yüksek olacaktır, ancak tetikleyici içerik yayınlayan herkesi engellemeye karar verebilirsiniz.


11 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrende inlemek için kesinlikle cızırtılı bir enerjiye hazırlanın, Koç. Bu zamanda hala kayalık kozmik yoğunluğun bir kısmını hissedecek olsanız da, tutkulu, şehvetli keşifler için bir şansınız olacak. Gezegen hükümdarınız ve seks, sürüş ve güven gezegeni Mighty Mars, ruh eşlerinin gezegeni olan görkemli Neptün ile muhteşem bir dansta bağlantı kuracak. Bu, erotik arzularınızın alevleneceği ve onu romantizm için kesinlikle muhteşem bir zaman haline getireceği anlamına gelir. İster tek ister takılı olsun, çarşafların altında ısınmak için biraz zaman harcamaya karar verin. Tamamen karşı konulmaz olacaksınız.


11 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni kim destekliyor, Koç? Kova burcundaki dolunay sırasında arkadaşlıklarınızda ve daha büyük toplulukta altı aylık bir döngü doruğa ulaşır. Kariyer yolunuzun iniş ve çıkışlarında hangi arkadaşlarınızın sizin için orada olduğunu düşünün. Arkanı kollayan insanlar, yanında tutmaya değer insanlardır! Ay tutulması ortaya çıktıkça, Venüs Aslan’a girerken yaratıcılığınız ateşlenecek. Cesur Venüs, sizi benzersiz, etkileyici bir profesyonel olarak ayağa kalkmaya teşvik ediyor. Fikirlerinizin arkasında durun, tutkulu projelerinizi gururla sergileyin ve işinizi kendinden emin bir yetenekle yürütün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.