Koç Burç Yorumları 1 Eylül 2022

Koç burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Manik hızınızı gevşetin, yoksa kendinizi yere atarsınız! Bugün sanki sonsuza kadar uzanıyormuş gibi hissedecek, ama sonuna kadar acele etmenin bir anlamı yok. Bunun yerine, günü kucaklayın!


1 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaş canlısı olmak, insanları kullanmakla ilgili değildir – başka bir insanla bağlantı kurmakla ilgilidir.


1 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Mars bu sabah Jüpiter ile bağlantı kurarken zihniniz ve kişisel motivasyon duygunuz birlikte hareket edecek ve hedeflerinize doğru cesurca ilerlemek için harika bir gün olacak. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna Kuzey Düğümü’ne karşı çıktığında, büyümenin yavaş ilerlemesi konusunda sabırsız olabilirsiniz. Beklenmedik bir karışıklık, bu akşam Ay Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde ilerlemenizi bozmakla tehdit edebilir, bu da toprakta kalmanızı ve eğiliminizden ödün vermeden akışa devam etmenizi önemli hale getirir, ancak bazı engeller sert bir enerji sayesinde diğerlerinden daha fazla cezalandırıcı olabilir. Satürn’den yayılan.


1 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir orman yangını gibi tutuştur, Koç. Tüm kozmos bugün sizi ve tutkularınızı destekliyor. Kraliyet ailesi gibi fethetmek için cesarete ve dinamik enerjiye sahip olacaksınız. Gezegensel yöneticiniz, güçlü Mars, büyük iyiliksever Jüpiter’le bağlantı kurarken, şimdi güneş ilk kimlik evinizde – burcunuz – bir tanrı gibi dönüyor, aşk hayatınızı dünyanın en büyük romantizmini hak ediyormuş gibi inşa etmek için rekabet hissedeceksiniz. hiç gördü. Sözlerinizi bugün kullanın, onlara sihirli bir büyü gibi komut verin ve herkesin dizlerinizin önünde eğildiğini izleyin.


1 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Heyecanla ilerle, Koç. İkizler burcundaki Mars Jüpiter burcunuzda geri giderken, bir konuşma iş hayatınıza yeni bir ilgi uyandırabilir. İlham verecek bir şans ya da başka bir şey bekliyorsanız, bugünün canlandırıcı altmışlık modeli böyle bir etki yaratabilir. Bugün iş arkadaşlarınızla konuşurken iddialı olabilirsiniz, özellikle de üzerinde durulan bir noktayı konuşmaya veya takip etmeye çağrıldığınızı düşünüyorsanız. Kendinizi bir profesyonel olarak tanıtma fırsatı veya güçlü bir şekilde hissettiğiniz bir fikir ortaya çıkabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.