Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Eylül 2022

Koç burcunun Eylül ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Eylül ayı neler bekliyor? Koç burcunun Eylül ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Eylül ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Eylül ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Eylül ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Eylül Ayı Aylık Burç Yorumu

Meşgul Zaman

Koç, bu ay fiziksel ve zihinsel olarak meşgul olacaksın gibi görünüyor, ama sadece bunun iyiliği için çalışmaya gerek yok. Programınızı basitleştirebilirseniz, daha az stresli olursunuz. Mars, İkizler’de devam ederken, merak ettiğiniz her şeyle ilgilenerek kendinize daha fazla iş vermeye meraklı ve istekli olacaksınız. Öncelik verirseniz, bu kadar bunalmayacaksınız.

Yirmi saniyeye kadar Başak’ta güneş, işlerinizi düzene sokmak ve günlerinizi en iyi şekilde geçirebilmeniz için rutinlerinizi yeniden düzenlemek için bir çağrı olabilir. Gerçekleştirmeye hevesli olduğunuz hedefleriniz varsa, zaman kaybettiren faaliyetleri azaltmak, onları başarılı bir sonuca ulaştırmanıza yardımcı olacaktır.

Bununla birlikte, konuşkan Merkür 9 Eylül’den 2 Ekim’e kadar geri harekette olacak ve bu da en iyi planlarınızda gecikmelere neden olabilir. İşin püf noktası, yapılması gereken acil bir şey varsa, önceden iyi hazırlanmaktır.

Onuncu ayda Balık burcundaki dolunay, elektrik Uranüs ile her şeyi değiştiren bir kavrayışla örtüşebilecek pozitif bir açı oluşturur. Açık olmayan şeyler gün ışığına çıkarak daha akıllıca seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Güneş Terazi’ye ve ilişki sektörünüze yaklaşırken odakta bir kayma var, bu da önümüzdeki dört haftayı işbirliği ve ekip çalışması için bir zaman haline getiriyor. Başkalarının enerjisinden, desteğinden ve arkadaşlığından yararlanacaksınız ve onlar da şirketinizden keyif alacaklar.

25 Eylül’de Terazi’deki yeni ay, grup planlarını başlatmak ve tomurcuklanan bir romantizm veya uzun vadeli bir ortaklık içinde işleri ilerletmek için yardımcı olabilir. Siz ve başka biri işbirliği yapmaya hazırsanız, şimdi bir başlangıç ​​yapın.

Sonunda, büyüleyici Venüs yirmi dokuzunda Terazi burcuna geçiyor. Bu diplomatik ve iyileştirici etki, herhangi bir ilişki sorununu çözme şansı verir. Müzakere etmek ve grup olarak ilerlemenin en iyi yolunu bulmak için harikadır.


Koç Burcu Eylül Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Eylül’deki Mars-Jüpiter sekstilinde çok şey oluyor ve buna bayılıyorsunuz. Ne kadar meşgul olursanız, mevcut veya potansiyel bir eşin takdir ettiği şeyi o kadar mutlu hissedersiniz. Ve şanslı Jüpiter, bu enerjik açı sırasında ateşli burcunuzla bağlantılı olduğundan, seks kısa da olsa tutkulu ve heyecan vericidir.

Romantik Venüs, dördüncüden başlayarak dünyevi Başak ile o kadar rahat bir şekilde eşleşmiyor, ancak bu duygusal durumdan daha az, onu aşırı analiz etmeden çok şey yapmanızı sağlıyor. Aşka dair çok mantıklı ve kesin bakış açınız herhangi bir tutku alevini körüklemeyebilir, ancak üzgünüm, her gün meşgul olmak için harcanamaz!

10 Eylül’de psişik bölgenizde dolunay var, bu nedenle potansiyel veya mevcut partnerinizin tam olarak ne düşündüğünü sezgisel olarak bilebilirsiniz. Birbirinizin cümlelerini bitirmek can sıkıcı olabilir, ama bu sadece sen ve bae’nin gerçekten aynı dalga boyunda olduğunuzun kanıtı.

Güneş yirmi saniyede nazik Terazi’ye giriyor, ardından üç gün sonra bu tatlı, uzlaşmacı burçta yeni ay, mizaç eğilimlerinizi bastırıyor ve sizi çok daha huzurlu bir enerjiyle çevreliyor. Kavga etmekten çok sevişmeyi tercih edersin.


Koç Burcu Eylül Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Eylül, mevcut sözleşmeleri ve anlaşmaları tartışmak için harika bir zaman olabilir. Bu ay, her şeyi yapan kişi Koç burcu olduğunuzu fark etmenizi sağlayabilir.

4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde, sizin için harika olabilecek bazı büyük profesyonel değişimler geliyor. Hak ettiğiniz kadar maaş almadığınızı veya tazminatınızın maaşınızınkiyle aynı seviyede olmadığını fark edebilirsiniz. meslektaşlar.

Onuncu ayın dolunayı, patronunuzla mali durumunuz ve işteki sorumluluklarınız hakkında konuşmak için iyi bir zamandır. Konuşmaktan korkma. Daha iyi bir anlaşma yapabilirsiniz, bu yüzden ihtiyaçlarınızı bildirmekten çekinmeyin. Herhangi bir şey olursa, ücret dengesizliği hızla düzeltilen bir gözetim olabilir. Bu ay Terazi’den Başak’a akan Merkür’ün geriye doğru yolculuğu, gelecekte size fayda sağlayabilecek şartlar üzerinde pazarlık yapmanızı sağlar.


Koç Burcu Eylül Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni bir sezona girmek üzereyiz Koç. Ancak, birine aşık olmadan önce, 4 Eylül’de Venüs Başak burcuna geçtiğinde kendinize iyi bakmayı unutmayın. Kimseyi kalbinize almadan önce duygusal sağlığınıza odaklanmak istiyorsunuz.

Ayın başlangıcı da ilişkiler için pek iyi bir zaman değil çünkü Merkür dokuzunda Terazi’de gerilemeye başlıyor ve bu da ortaklıkları karmaşık hale getiriyor. Güçlü bir yanlış iletişim ve kötü ayrılıklar olasılığı var. İçinize bakın ve ertesi gün Balık dolunayında biraz şifa yapın.

22 Eylül’de Güneş Terazi’ye girdiğinde, ekinoks sırasında aşk hayatınız tersine döner. Gerileme döneminde bile, yeni insanlara ilgi duyabilir ve flört hayatınızı düzeltebilirsiniz. Ertesi gün Merkür Başak burcuna geçtiğinde dikkatli olun. İletişiminiz biraz zehirli olabilir. Neyse ki, en iyi randevu geceniz Terazi’nin yirmi beşinci ayındaki yeni ayı sırasında. Havayı temizlemenin ve yeni bir şeye bebek adımları atma zamanı.

Bir aylık zorlu aşklardan sonra, 29 Eylül’de Venüs Terazi’ye geçtiğinde nihayet sonbahar aşkı için hazırsınız. Birini özlemişseniz, sonunda onun için gitmeye hazırsınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.