İkizler Burç Yorumları 8 Ağustos 2022

İkizler burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başka bir ülkeden biriyle tanışırsınız ya da yeniden seyahat hayalleri kurmaya başlarsınız. Sosyal ufkunuzu genişletmek ve dünyanın geri kalanının farklı bir şey sunup sunamayacağını görmek için iyi bir zaman.


8 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugünün stresli bir güç mücadelesinden çıkmanın en iyi yolu bir uzlaşmaya varmaktır.


8 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan güneşi Chiron’u öperken, sevgili İkizler, sözleriniz bugün insanlar üzerinde sıcak ve iyileştirici bir etki yapacak. Bu süreçte kendi enerjinizi tüketmediğiniz sürece, şu anda tavsiye vermekten veya arkadaşlarınızı teselli etmekten korkmayın. Öğleden sonra tezahür ederken ve ay Oğlak burcuna girerken bir değişim fark edeceksiniz, bu da size ister size ister bir başkasına ait olsun, duygusal duvarlardan organik olarak geçme fırsatı veriyor. Tamamen güvenmediğiniz birine çok fazla kişisel bilgi vermemeye çalışın, aksi takdirde bilgiler daha sonra aleyhinize kullanılabilir.


8 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sıklıkla olduğun kadar kaygısız ve spontane, İkizler, senin de var olan daha karanlık bir taraf var. Sembolünüz İkizler, dünyaya gösterdiğiniz daha parlak, daha sosyal bir doğaya sahipken, ruhunuzun daha derin, daha acılı bir parçası olduğunu gösteriyor. Bugünün kozmik havası içinizdeki gölgeyi ortaya çıkaracak. Venüs, geceleyin, gökyüzünden gelen aldatıcı ve kötü bir Plüton tarafından iradesine karşı zincirlenecek. Sizin için bu, kıskançlık, manipülasyon veya güç mücadeleleri olarak tezahür edebilecek içsel korkuları tetikleyecektir. meşgul etmeyin. Daha yüksek bir zeminde durun.


8 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün kardinal Oğlak burcuna girerken gücün sorumluluğu çok büyük olabilir. Mali durumunuzu ve mesleğinizi dönüştürmek için yeteneklerinizi güçlendiren ay enerjisiyle, kendinizi inanılmaz derecede ciddi hissedebilirsiniz. İkizler, bu kadar sabırlı bir duruş sergilemek sana göre değil. Bununla birlikte, ayın vadesine yaslanmak, paylaşılan varlıklarınız, ortak kaynaklarınız, yatırımlarınız ve kalan borçlarınız konusunda liderlik etmenize yardımcı olabilir. Kasıtlı Luna, kararlarınızla ilerlerken finansal olarak güçlenmenizi sağlamak için bir oyun planı tasarlamanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.