İkizler Burç Yorumları 5 Ağustos 2022

İkizler burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 5 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 5 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi sizin patronunuz olmaya çalışıyor ve siz buna sahip değilsiniz. Nasıl hissettiğinizi tam olarak bilmelerini sağlayın çünkü durumun uzamasına izin verirseniz, geri pedal çevirmek zorlaşacaktır.


5 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Harika bir ortak oluyorsunuz ve birçok insan bunu fark ediyor, bu yüzden bazı talepler bekleyin.


5 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün günlük rutinlerinizi değiştirmek için kendinize izin verin, Akrep ayı size verimliliğinizi artırabilecek yeni alışkanlıklar edinme konusunda ilham veriyor. Bu titreşimler ayrıca sağlığınıza odaklanmak için harikadır ve sağlık uzmanınızla bir kontrol planlamak için iyi bir zaman olur. Luna, kısıtlayıcı Satürn ve tutkulu Mars ile sert bir t-kare girdiğinde bu akşam kayalık titreşimlere dikkat edin. Manevi tarafınızla bağlantı kurmayalı uzun zaman olduysa, özellikle kendinizi biraz kaybolmuş hissediyorsanız, şimdi bir meditasyon seansı almak için iyi bir zaman olabilir.


5 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Görev Yöneticisi gezegeni, güçlü Satürn, 2020’den beri burcunuz olan İkizler’e tatlı bir şekilde yerleştirildi. Bu, güneş dokuzuncu genişleme evinizin gökyüzünde yörüngede dolanırken 2023 Mart’ına kadar devam edecek. Satürn bize en önemli yaşam derslerimizi öğreten gezegendir ve şu anda size kutunun dışında düşünmeyi ve hayallerinizdeki yaşamı inşa etmeyi öğretiyor. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, bu, sizin ve önemli bir diğer veya yeni sevgilinizin maneviyata bağlılık konusunda göz göze gelebileceğiniz bir dönemdir. Daha yakın büyümek için bunu bir bileşen olarak kullanın.


5 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemeye devam et İkizler. Akrep burcundaki ilk dördün altında herhangi bir iş sorunu geçmişte kaldı. Geçmiş sorunları veya kinleri bırakarak, ay boyunca çalışma hayatınızı dönüştürerek inisiyatif almış olursunuz. Günlük iş aktiviteleriniz üzerinde daha fazla yetki üstlenerek kontrol sorunlarınızı çözmek için güçlü Luna’yı kullanabilirsiniz. “Bahar temizliği” zihniyetiyle kendinizi şımartmak gibi, alanınızı uygun gördüğünüz şekilde düzenlemekle başlayabilir. Dönüşüm, ilişkilerinizi düzelterek veya tamamen yeni bir işe başvurarak gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.