İkizler Burç Yorumları 3 Ağustos 2022

İkizler burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygusal olarak çok uzaklarda hissediyorsun. İyi haber: Ruh haliniz muhtemelen oldukça tatlıdır. Bir zirveye ulaşmış olabilirsiniz, bu yüzden işler biraz sonra düzelirse çok şaşırmayın.


3 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Oluşturmanız ne kadar uzun sürerse sürsün planlarınız konusunda çok dogmatik olmayın.


3 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Terazi güneşi Venüs’le karşı karşıya gelirken romantik hayatınıza bağlı olarak güveninizin sarsılmasına izin vermemeye çalışın. Bu kozmik iklim, özellikle de aşık olduğunuz kişinin sizin hakkınızda düşündüklerine çok fazla önem verirseniz, güvenlik duygunuzu sarsabilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna stoacı Satürn ile bağlantı kurarken, entelektüel ve ruhsal düzeyde tatmin bulmanıza yardımcı olurken, öz değerinizi geri kazanma fırsatınız olacak. Gece yarısından hemen önce gezegen yöneticiniz Merkür Başak’a girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca besleyici ve şefkatli doğanızı ortaya çıkaracak bir değişim hissedeceksiniz.


3 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bırakın kozmosun sizi daha ışıltılı bir enerjiyle duşuna bırakın İkizler. Dünün muhteşem yıldız dizilimi bugüne usulca fısıldayacak. Cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz Venüs, daha önce elektrikli Uranüs ile bağlantılıydı, ama aynı zamanda kırmızı seks ve tutku gezegenimiz olan güçlü Mars’ı da gördü! Bu, romantizmin her köşede olmasını sağlar – ve bunun en iyi yanı, sadece şehvetli ve sevecen değil, aynı zamanda ateşli ve şehvetli de olabilmesidir! İstediğiniz kişinin kalbini kazanmak için büyüleyici ve popüler enerjiyi şimdi kullanın. Yerçekiminiz tarafından büyülenecekler.


3 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaptığın işe değer veriyor musun, İkizler? Terazi burcundaki ay, Yengeç burcundaki Venüs ile kare açı yaptığında, yeteneklerinizin, becerilerinizin ve projelerinizin finansal değerini ciddi olarak düşünün. Bulunduğunuz herhangi bir rolde sunabileceğiniz çok şey var, bu nedenle maaşın yeteneklerinize uyması önemlidir. Meydan zorlayıcı olmasına rağmen, yetenekleriniz için ne kadar iyi ödendiğinizi düşünmenizi teşvik eder. Serbest meslek sahibi iseniz, fiyatlarınızı kademeli olarak yükseltebilirsiniz. Başka biri tarafından istihdam ediliyorsanız, becerilerinize göre mali inceleme istemenin zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.