İkizler Burç Yorumları 29 Ağustos 2022

İkizler burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kalabalığın kenarında elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, sadece izliyor ve dinliyor ve gerçekten neler olduğunu küçücük ipuçlarından bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Bu geceye kadar iyi bir fikrin olmalı.


29 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün şaşırtıcı biriyle aranızda güçlü bir bağ olacak.


29 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay Terazi ve haritanızın kendini ifade etmeyi yöneten bölümünde yolculuğuna başlarken, bugün kendinizi sakin bir ruh halinde bulmayacaksınız. Neyse ki, bu sabah Luna Merkür’e yakınlaştığında sözlerin zarafetle seyahat edecek, bu yüzden ağzını açmaktan ve aklından geçenleri söylemekten çekinme. Luna ve Mars arasındaki destekleyici ittifak sayesinde bu öğleden sonra tutkulu hissettiğiniz projeler üzerinde çalışmak için motive olacaksınız. İşten sonra arkadaşlarınızla biraz stres atmaktan çekinmeyin, ancak dramadan kaçınmak için çemberi sıkı tutmaya çalışın.


29 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz zihinsel Merkür göklerde süzülüyor, İkizler. Sadece birkaç gün önce, gerçek aşk, flört ve zevkten oluşan güneş enerjisi beşinci evinizi güçlendirerek yeni bir görev üstlenmeye karar verdi. Burada çok zaman geçirecek, bu da zihninizin bu temaları bilincinizin en üstünde olacağı anlamına geliyor. Bekarlar, özellikle teknoloji veya flört uygulamaları aracılığıyla yeni seçeneklerle tanışma konusunda büyük şansa sahip olabilir ve arkadaşlarıyla tanıştıkları sevimli aşklar hakkında bir fırtınada sohbet edebilirler. Çiftler, zevk ve tutkunun büyük konuşma konuları olduğunu fark edebilirler.


29 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün işteyken size neşe getiren şeylere odaklanarak huzuru arayın. Ay havadar Terazi’de süzülürken, burcunuzla üçgen açı ve Terazi’de transit Merkür ile kavuşurken zihinsel uyum ve sosyal uyum bir zorunluluktur. Zihniniz tamamen tutku projelerinizle ilgilidir ve başarılı olmak için güzelleştirmeniz veya strateji oluşturmanız gereken şeylere odaklanmanıza izin verir. Ancak Ay, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkacağından, her seferinde bir şeye odaklanmanız gerekebilir. Üzerinde çalışmak için birkaç arzuyu daraltın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.