İkizler Burç Yorumları 28 Ağustos 2022

İkizler burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlham geliyor ama bu sefer milyon dolarlık bir fikir ya da sanatsal bir mücevher değil. Birinin kişiliğini biraz daha net bir şekilde görebilirsiniz – içgörünüzü eyleme geçirebilmelisiniz.


28 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Havada bir belirsizlik var ama onunla nasıl rahat edeceğinizi öğrenebilirsiniz.


28 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sabah erkenden en iyi fikirleriniz gelecek, çünkü Başak ayı Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve içinizde yaşayan dehanın kilidini açıyor. Bu kozmik iklimi, son zamanlarda psişenizde yüzen herhangi bir teori veya yaratıcı proje üzerinde beyin fırtınası yapmak için bir fırsat olarak kullanın, çünkü yıldızlar bu rüyaları tezahür ettirmek için uyumlu bir planın haritasını çıkarmanıza yardımcı olmak için hizalanacaklardır. Ne yazık ki, Venüs ve Satürn arasındaki sert bir karşıtlık, bu yeni kavramları aşmanıza neden olabilir, bu da sınırlarınızın ne olduğuna dair pragmatik bir farkındalıkla şimdiki zamana bağlı kalmanızı önemli hale getirir.


28 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün her şeyi konuşmak ve kalpten kalbe sahip olmak isteyeceğiniz kadar, bunu yapmak için şimdiye kadarki en kötü günlerden biri, İkizler. Açıkça ifade edecek çok önemli fikirleriniz ve düşünceleriniz olduğu açık, ancak ne yazık ki, bugünün kozmik havası, korkunç bir kar fırtınasında paltosuz olarak dışarıda kilitli kalmış gibi hissedeceksiniz. Daha az faydalı olan ve romantizm ve zevkin gezegensel hükümdarı olan Tatlı Venüs, gece gökyüzünde Büyük Görev Yöneticimiz buzlu Satürn ile acımasız bir savaşta tuzağa düşecek. Herhangi bir kişisel veya romantik konuya başka bir zaman yaklaşmak için bekleyin.


28 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık fikirli ol İkizler. Değişken bir hava işareti olarak, farklı görüşler veya yollar konusunda nispeten düşünceli olma eğilimindesiniz. Ancak, Aslan burcundaki Venüs, Kova burcundaki geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde bunu şimdi her zamankinden daha fazla hatırlamak isteyebilirsiniz. Profesyonel yörüngenizi düşündüğünüzde, konuşmada söylenen veya sunulan bir şey aradığınız şey olmayabilir. Bunu yazmak için hızlı olsanız da, bunun yerine konuşmalara bir iğne koymalısınız. Bir karar vermeden önce meslektaşlarınızın tavsiye, teklif veya söylediklerini düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.