İkizler Burç Yorumları 26 Ağustos 2022

İkizler burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 26 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün harekete geçmelisiniz – ve bu zor olmayacak. İyi zihinsel enerjiniz fiziksel dünyaya iyi bir şekilde yansımalıdır, bu nedenle her şey ilgili herkes için en iyi şekilde sonuçlanmalıdır.


26 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaptığınız her şeyde dengeyi sağlamaya çalışarak hayatınızın ikiliği ile başa çıkın.


26 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Aslan ayı ile kara kara düşünceli Plüton arasındaki dengesiz açı sayesinde bu sabah başkalarının sizi ciddiye almadığını hissetmeye başlarsanız hayal kırıklıkları oluşabilir. Doğru duyulup duyulmadığınıza veya hafife alınıp alınmadığınıza takılıp kalmamaya çalışın, bunun yerine kendi egonuzu desteklerken kalbinizi beslemeyi seçin. Ne yazık ki, Venüs ve Uranüs arasındaki sert bir bağlantı korkuları ve araya giren düşünceleri harekete geçirebilir, bu yüzden kendinize dünyadan biraz uzaklaşmak için izin vermek isteyebilirsiniz. Şans eseri, bu akşam Luna Başak’a ve haritanızın ev içi mutluluğu yöneten sektörüne girerken yıldızlar size evde saklanmanız için yeşil ışık verecek.


26 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün ve yarının uçucu enerji binası İkizler konusunda son derece dikkatli olun. Bunun nedeni, bizim Küçük Faydamız olan tatlı Venüs’ün iletişim ve kısa mesafeli seyahatten oluşan üçüncü güneş evinizde yumuşak bir şekilde dönmesidir. Bu açıkça kulağa büyülü gelse de, güneş on ikinci mahremiyet ve sır evinizde elektrikli Uranüs ile savaşa gireceği için değil. Bazılarınız ani bir mesaj alabilir ya da bir iş gezisinde olabilir ve sonunda pişman olacağınız bir ilişki ya da birlikteliğe sürüklenebilirsiniz. Drama potasını karıştıracağınız için buna dürtüsel olarak atlamayın.


26 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gününüzü en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirsiniz, İkizler? Huzursuz bir hava işareti olarak, hareket halinde olmaktan keyif alabilirsiniz. Zihninizi ve bedeninizi meşgul etmek, işte yolda kalabilmeniz için merakınızı gidermenin en iyi yoludur. Ancak üzerinde çalışılacak önemli yönler yoktur ve ay elbette geçersizdir, bu nedenle yola çıkmak için cesaretiniz olmayabilir. Biraz sıkıcı olsa da, sakin bir günden faydalanabilirsiniz. İş yerinde sakin bir akışın tadını çıkarırken dinlenmeye zaman ayırmak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.