İkizler Burç Yorumları 23 Ağustos 2022

İkizler burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 23 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınız — sessiz olan — size ne yapmanız gerektiğini düşündüklerini söylediğinde dikkatlice dinleyin. Tavsiyeleri ilk bakışta göründüğünden çok daha akıllıdır – elinizden geldiğince takip etmelisiniz.


23 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar sen sormadan yardımına geliyor ve sesini duymak iyi hissettiriyor.


23 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç güneşi ve Uranüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah etrafınızdaki dünyayla titreşimsel olarak senkronize hissedeceksiniz. Bilinçaltınız ve maddi alemler arasındaki garip eşzamanlılıklar devreye girebilir ve perdenin ötesinden gelen mesajlarla kodlanabilecekleri için sizi bulan tesadüfleri belgelemek için iyi bir gün olabilir. Sezgisel bloklar bu akşam Luna’nın gizemli Neptün’e bir öpücük üflemesi ile geçici olarak çözülecek, bu nedenle derin bir meditasyon seansına dalmak veya diğer tarafla aranızda ciddi bir sohbet için tarot kartlarınızı çıkarmak isteyebilirsiniz.


23 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cızırtılı güneş, gökyüzünün yeni bir alanı olan İkizler’e yükseldi. Dün, büyük armatürümüz, güneş dördüncü evinizi, ailenizi ve evinizi yöneten Başak’a girdi. Evliyseniz veya bir partnerle birlikte yaşıyorsanız, önümüzdeki haftalar size taşınma, yenileme veya yaşam alanınızı yeniden dekore etme şansı verecek. Evinizde başkalarını eğlendirmek için partiler vermek de oldukça hoş olacaktır. Bekarsanız, alanınıza baktığınızdan ve eski sizi temsil eden dağınıklığı veya şeyleri attığınızdan ve ileride yeni taliplere kendinizi nasıl sunmak istediğinizden bahsetmediğinizden emin olun.


23 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolunuz hakkında farklı hissederseniz şaşırmayın, İkizler. Sezgisel içgörü, Yengeç burcundaki ev, Balık burcunda geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığında ortaya çıkabilir. Kariyerinizle ilgili bir şeylerin kapalı veya gizli olduğunu hissetmiş olabilirsiniz. Belki de değer duygunuzun değişmesiyle ilgilidir, özellikle de farklı veya yeni bir şey istiyorsanız. Daha tatmin edici bir şeye yol açabileceğinden, bu duygulardan çekinmeyin. Yeni bir pozisyon, fırsat veya kariyer olsun, neye yöneldiğinizi keşfedin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.