İkizler Burç Yorumları 22 Ağustos 2022

İkizler burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve son zamanlarda kontrol ettiğin o seksi hatun aynı dalga boyundasınız, bu yüzden şimdi kenara çekilip flört oyunları oynamak için iyi bir zaman. Ciddi bir şey istemeyebilirsiniz – onlar da istemeyebilir.


22 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün üzerinizde parlayan bir ışık var ve sizi her durumda koruyacak.


22 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah sosyal medya etkileşiminden uzak durmak isteyebilir veya Yengeç ayı ile Jüpiter arasındaki sert bağlantı nedeniyle şimdiki zamandan kopmaya başlayabilirsiniz. Bu titreşimler aynı zamanda insanlığın kötü durumlarına karşı daha duyarlı hissetmenize neden olacak, bu da şu anda haberleri okumak özellikle tetikleyici olabileceği anlamına geliyor. Neyse ki, Merkür bu öğleden sonra Pluto’ya bir öpücük göndererek kalbinizin gücüyle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olduğunda bu korkaklıktan kurtulma şansınız olacak. Bu gece, güneş Başak burcuna girdiğinde hava değişecek ve odağınızı ev işlerine kaydıracak.


22 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, bugün size büyük bir etki armağan ediyor, İkizler. Nasıl kullanmayı seçerseniz seçin, size önemli kişisel veya romantik kazanç sağladığını görebilirsiniz. Bunu kullanmanın mükemmel bir yolu, siz ve diğer önemli kişiniz krediler, kredi limitleri için başvuruyorsanız veya yeni bir banka hesabı açmak istiyorsanız, güçlü zihninizi bir etki yaratmak ve uzun vadeli büyüme elde etmek için kullanabilirsiniz. ikiniz de. Bu etki çok uzun sürmeyecek ve bugünden yararlanılması gerektiğinden, hızla saldırın.


22 Ağustos 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, hak ettiğiniz hayatı yaşamak için varlıklarınızla ilgili neyi değiştirebilirsiniz? Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, finansal kaynaklarınızdan ve kısıtlamalarınızdan kurtulma zamanı. Gereksiz borçları ve harcamaları azaltırken hedeflerinizi hesaba katabilecek bir bütçe tasarlayarak bu dünyevi üçlü sırasında para meselelerinizi dengeleyin. Bunu yaparak, bugün Başak burcuna giren güneşten en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Başak mevsimi, sosyal hayatınızın, özellikle evinizin ve ailenizin tadını çıkarma zamanınızdır. Finansal olarak güvende hissetmek, geçiminizi sağlamanıza yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.