İkizler Burç Yorumları 21 Ağustos 2022

İkizler burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 21 Ağustos 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 21 Ağustos 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eğleniyorsun ve dalga geçiyorsun, ama birileri sadece aptallık ettiğinin farkında olmadan gücenebilir. Geri pedal çevirebilirsiniz, ancak yine de sinirlenebilirler, bu yüzden fazla bir anlamı olmayabilir.


21 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün fikirleri düşünmekle ilgili değil – fikirlerinizi eyleme geçirmekle ilgili.


21 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Merkür ve Neptün ile sert bir t-kare oluştururken burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, bu sabah yatağın ters tarafından uyanma riskiniz var sevgili İkizler. Kalbinizi ve zihninizi yeniden bir araya getirmek için duygusal olarak kapandığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak tavsiyenizi veya dikkatinizi isteyen hiç kimseye saldırmamaya çalışın. Neyse ki, öğleden sonra Luna’nın Aslan güneşine bir öpücük göndererek atmosfere sıcaklık getirdiğinde daha olumlu ve sosyal hissedeceksiniz. Ay Yengeç burcuna ve ikinci güneş evinize girdiğinde bu akşam biraz lüksün tadını çıkarmak için kendinize izin verin.


21 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bugün denge ve nefes çalışmanızı yapın. Gezegensel yöneticiniz olan zihinsel Merkür gökyüzünde dönerken, kayacak ve sinsi bir Neptün’ün göklerde bıraktığı siyah buzun üzerine düşecek. Bu, kendinizi paranoyak, kafanız karışmış ve dengesiz hissedeceğinizi garanti eder, bu yüzden akıl oyunlarına veya güvensizliğe kapılmayın. Bunun yerine, size sunulan ve yolunuza çıkan bilgiler konusunda anlayışlı ama gerçekçi olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bir yandan, kişisel ya da romantik hayatınız hakkında faydalı bir ipucu yakalayabilirsiniz, ancak aynı kolaylıkla sadece size zarar verecek bir drama da inebilirsiniz.


21 Ağustos 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, mükemmel iş-yaşam dengenizi nasıl kurabilirsiniz? Başak burcundaki Merkür, Balık burcunda geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiği için gün boyu ufuk açıcı anlar yaşanabilir. Kariyer yolunuzun ve sosyal yaşamınızın sınırları olmadığını fark edebilirsiniz. Biri diğerine sızabilir ve aşırı değişken bir program çıkarımı yapabilir. Bu yapı eksikliğine sahip olmak, kariyerinizin ilerlemesini veya işten izin aldığınız zamanın tadını çıkarma yeteneğinizi kesinlikle olumsuz yönde etkileyecektir. Yani, bu muhalefet buna göre plan yapma anınız olabilir. İş-yaşam dengenizin nasıl olması gerektiğini düşünün ve ardından harekete geçin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.