İkizler Burç Yorumları 20 Ağustos 2022

İkizler burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok fazla ciddi insanla uğraşmadığınız sürece oldukça eğlenceli olması gereken mütevazı bir gün. Morallerini hafifletebilirsin, ama buna güvenme. Kararlılar.


20 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her ihtimale karşı, para konusunda genellikle olduğundan daha tutumlu ve tutucu olun.


20 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, tutkulu Mars, günün erken saatlerinde burcunuza giriyor ve önümüzdeki aylarda hedeflerinizi kararlılıkla sürdürmeniz için sizi harekete geçiriyor. Bu titreşimler, motivasyonunuzdan yararlanmak için mükemmeldir, ancak cesurca yeni arayışlara doğru ilerlemeden önce bir planınız olmasını isteyebilirsiniz. Bu arada ay, bu öğleden sonra Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaşarak burcunuzda ilerlemeye devam ediyor ve sosyal etkileşim yoluyla şifa bulmanıza yardımcı oluyor. Bununla birlikte, Merkür ve Neptün arasındaki karma bir karşıtlık, duygusal düzeyde kafa karışıklığına neden olabilir ve duyduğunuz her şeye inanmak istemeyebilirsiniz.


20 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda, bir süre sonra gelgitler daha da lehinize dönüyor İkizler. Seks, tutku ve sürüşün kırmızı gezegeni Mighty Mars, Mart 2023’e kadar burcunuza – güneşteki ilk kimlik evinize – girmek için bir köşeyi döndü! Bu, yıl sonunda yaşayacağınız bir retrograd nedeniyle oldukça uzun bir geçiş. Bu arada, kişisel veya romantik hedeflerin üstesinden gelmek için yenilenmiş bir ateşiniz olacak. Aşk hayatınızın nasıl geliştiğini görmek istediğinizin bir listesini yapın ve planları harekete geçirin. Ayrıca eşsiz bir cinsel çekicilik, ateşli bir libido ve manyetizma yaşayacaksınız.


20 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars senin burcunda olduğuna göre artık kendine güven, İkizler. Şiddetli savaşan gezegen yanınızdayken, son derece güçlü hissedeceksiniz. Kendini iddia etmen, iletişimsel hünerinden, zihinsel hünerinden ve sosyal çevikliğinden gelecek. Mars, Mercurial özelliklerinizi güçlendirecek ve herhangi bir profesyonel ortamda oldukça entelektüel bir güç oyuncusu olmanıza izin verecektir. Özellikle bir anlaşmayı kapatmaya veya bir röportajda profesyonel olarak kendinizi satmaya çalışıyorsanız, etkileşimlerinizde daha agresif olabilirsiniz. Bir şey olursa, çok fazla zorladığınızda dikkatli olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.