İkizler Burç Yorumları 19 Ağustos 2022

İkizler burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 19 Ağustos 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 19 Ağustos 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kısmen gezegeni tamamen dolu tutmaya yardımcı olmak için ve kısmen de birine ikinci bir şans vermek için duygularınızı geri dönüştürdüğünüz için, şu anda her şeyi geri dönüştürmek ve yeniden kullanmakla ilgilisiniz.


19 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda en iyi arkadaşınız veya tatlınız üzerindeki kavrayışınızı gevşetin. Onlara yer açın.


19 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa burcu güneş on ikinci evinizde Mars’a yaklaşırken, rüyalarınız bu sabah erken saatlerde aksiyon dolu ve duygusal olarak yoğun olabilir. Siz uykudayken meydana gelmiş olabilecek yoğun karşılaşmalardan kurtulmanıza yardımcı olmak için uykunuzdan hareket ederken yeniden gruplaşmak ve merkezlenmek için bir dakikanızı ayırın. Neyse ki, Luna bugün burcunuza giriyor ve odağınızı kolaylıkla geri kazanmanıza yardımcı oluyor. Ayın Jüpiter’i öptüğü ve hafta sonu için tam zamanında popülaritenizi yükselttiği bu akşamın ilerleyen saatlerinde birkaç ekstra sosyal davetiye gelmesini bekleyin!


19 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun haftalar boyunca, muhtemelen yeni projeler ve kişisel girişimler için zemin hazırlamakla meşgulsünüz, İkizler. Aslında, güçlü Mars’ın güneş on ikinci mahremiyet evinize yükseldiği Temmuz ayının başından beri muhtemelen kendinizi çılgınca hissediyorsunuz. Bu, bazı Geminilerin gizli ya da gizli bir ilişkiye meylettiği bir dönem olabilirdi – yani eğer bir randevu olursa – yakında daha aktif bir şey yapma fırsatınız olabilir. Ancak, kamuoyuna açıklamak istemediğiniz bir skandalsa, çok yakında olabilir. Durum buysa, bugün dramayı bağlamaya çalışın ve kendi yollarınıza gidin.


19 Ağustos 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, hangi bilinçaltı algıları seni engelliyor? Boğa burcundaki son çeyrek ay, sizi büyümekten alıkoyan, gerçekçi olmayan parasal inançlar veya güvenlik algılarınız üzerinde çalışmaya teşvik ediyor. Zihinsel olarak konfor alanınızdan çıkmak, zihniyetinizde önemli bir fark yaratabilir! Gün geçtikçe, ay sonunda burcunuza girecek! Burcunuza girdikten sonra, Luna’nın zihinsel enerjisi sizi biraz bilinçli hissettirecek. Kendinin farkında olmak göz korkutucu olsa da, profesyonel bir ortamda izleniminizden en iyi şekilde yararlanmak için bunu kendi yararınıza kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.