İkizler Burç Yorumları 18 Ağustos 2022

İkizler burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 18 Ağustos 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda kendinizi ucuz hissediyorsunuz — iş paraya gelince, yani. Ödeyebilecek olsanız bile, harcamanız gerekenden fazlasını harcamayın. Sonrası için biraz para biriktirin: Harika indirimler bulacaksınız.


18 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaş bu sabah üzgün. İletişim kurmalarını sağlayın ve onları neşelendirin.


18 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa burcu kuzey düğümü ve düzensiz Uranüs’ü geçerken bilinçaltınız bu sabah yoğun bir yer gibi hissedecek. Müdahaleci düşünceler veya ani duygusal değişimler, sizi rutininizden uzaklaştırabilir, ancak pragmatik zihninizi topraklamak ve tutmak size bu korkak titreşimlerin üzerine çıkma fırsatı verecektir. Öğleden sonra başlarken etrafınızdaki dünyadan biraz ilham almamış hissedebilirsiniz, ancak minnettarlığınıza dokunmak kalbinizi yeniden huzurlu bir yere getirmenize yardımcı olabilir. Akşam kapanırken bir temizliği geri almayı düşünün ve Luna dönüştürücü Plüton’a bir öpücük üfler.


18 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hoşgörü, coşku ve sonsuz zevk bugünün yıldızlarında yazılıdır, İkizler. Romantizmin tatlı tanrıçası gezegeni Venüs, dostluklar, topluluklar ve özlemlerden oluşan güneş on birinci evinizdeki neşeli Jüpiter ile bağlantı kurarken, içten bir romantik rüyayı gerçekleştirmenin eşiğinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bekar veya çift olmanıza bakılmaksızın, kendinizi gerçekten ana dalmak için fırsattan geri tutmayın. Kendiniz ve bir başkası için özel bir şey yapmayı planlayın ve evren size bol miktarda nimetler getirecektir.


18 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seçeneklerini daralt, İkizler. Aslan burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, birkaç bağlantıya ve arzulara odaklanmanın zamanı geldi. Artık Jüpiter gerilemesi onu sarmaya başladığına göre, hepsini yapmaya çalışmak yerine birkaç bağlantı veya özlem peşinde koşarken kendinizi güvende hissedeceksiniz. Daha yakın çalışmak istediğiniz birkaç kişiyi seçmeli ve bugün onlarla konuşmak için zaman ayırmalısınız. Lütfen bu ateşli üçlü sırasında düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve diğer tutku projelerinizi onlarla paylaşın! Basit bir konuşma olağanüstü bir şeye yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.