İkizler Burç Yorumları 17 Ağustos 2022

İkizler burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve çalışanlarınız, partiler veya diğer yaklaşan etkinlikler için birkaç fikir ortaya çıkarmalısınız – mükemmel sirk ustası. İnsanları konuşturmak ve gerçekten bir şeyler hakkında düşünmek için iyi bir zaman.


17 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

En son ne zaman biriyle tamamen flört ettin? Bugün yap.


17 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa Ay’ı Venüs’le kare açı yaptığında sabah zor bir başlangıç ​​yapabilir. Bu göksel değişim, içinizde karamsar bir bakış açısını tetikleyebilir, bu da tutumunuzu izlemenizi ve kafanıza giren olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalışmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, bu enerji öğleden sonraya kadar temizlenecek ve derin bir düzeyde daha istikrarlı ve minnettar hissetmenize yardımcı olacak. Tatlı Venüs’ün uğurlu Jüpiter ile faydalı bir alışverişi paylaştığı gün sona erdiğinde, daha hafif bir atmosfer hakim olmaya başlayacak ve ruhunuza iyimserlik kazandıracak.


17 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında, kendini yeni ufuklara ve değişime açma konusunda en usta olanlardan birisin İkizler. Ancak, bazen kaderin şok edici cilveleri de sizi bir sarmalın içine gönderir! 2018’den beri, Büyük Uyanış gezegeni Uranüs, yeraltı bilinçaltınızın çok uzak mağaralarında yörüngede dönüyor. Bu, özellikle kişisel veya romantik hayatınıza dair içgörü flaşları söz konusu olduğunda, hayallerinizi oldukça yoğun hale getirdi. Ayrıca, cinsellik ya da aşkla ilgili olarak açtığınız herhangi bir zorlama, bağımlılık ya da travma yaşadıysanız, şimdi iyileşmeyi benimsemenin ve belki de bir terapiste ya da danışmana danışmanın tam zamanıdır.


17 Ağustos 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün sohbet ederken açık fikirli olun. Genellikle, birlikte çalıştığınız herkesle alışveriş hakkında konuşabilen oldukça kolay bir işaretsiniz. Ancak Boğa burcundaki yüce ay, Aslan burcundaki Venüs ile kare açı yaptığında kendinizi değişken hissetmeyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yapılan konuşmalar, şaşırtıcı bir şekilde savunmacı bir ton alabilir veya ses tonu oldukça güler yüzlü olmasına rağmen biraz tartışmacı gelebilir. Kendinizi sabit bir görüşe kilitlemek yerine, iş arkadaşlarınızla uzlaşma aramak için kareyi kullanın. Herkesin mutlu olması için arabuluculuk yapın veya pazarlık yapın. Gerekirse katılmamayı kabul edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.