İkizler Burç Yorumları 16 Ağustos 2022

İkizler burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Ağustos 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 16 Ağustos 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal enerjiniz şu anda harika — yeni insanlarla tanışmayı ve onları heyecanlandırmayı inanılmaz derecede kolay bulmalısınız. Bir aşk bağlantısı arıyorsanız, şimdi bunun için iyi bir zaman.


16 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişten gelen hikayeler, geleceğiniz için ilham vermenize yardımcı olur. Akrabalarla konuş.


16 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Merkür’ün devrim niteliğindeki Uranüs ile tatlı bir bağlantısı olduğu için bu sabah elektrik yüklü hissedilecek. Bu kozmik iklim, parlak anlara ve ani aydınlanma anlarına yol açabilir, bu nedenle bir günlük tutmak isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra, Koç ayının düşünceli Plüton ile kareleri kesiştiğinde, sosyal çevrelerinizde drama veya aldatmaya dikkat edin. Bu kozmik iklim, diğerlerinin içindeki en kötüyü ortaya çıkarabilir, ancak biri düğmelerinizi basmaya çalışırsa, yemi yememeye çalışın. Neyse ki, bu akşam Ay Boğa burcuna girdiğinde hava yumuşayacak ve sizi topraklanmış ama yalnız bir ruh haline sokacak.


16 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yöneticiniz Merkür, Göklerde tatlı bir hizaya girdiğinde, iki kat zevk alırsınız, İkizler. Hazırlanın çünkü bugün şanslı gününüz! Kozmik habercimiz gökyüzünde elektrikli Uranüs’e uzanırken, bir sevgiliyle bol bol kahkaha ve teşvik edici sohbetler bekleyin. Bekarsanız, yeni biriyle, hiç beklemediğiniz bir anda veya bir uygulama veya çevrimiçi flört yoluyla tanışmak için özellikle tercih edilirsiniz. Bugün diğer öncelikleriniz arasında, hazır olduğunuzu düşünüyorsanız yeni bir bağlantıya açın.


16 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yenilik, hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir, İkizler! Ay bugün Boğa burcuna giriyor, bilinçaltında yüce bir ruh hali uyandırıyor. Her zamankinden daha iyimser hissedebilirsiniz, bu da iş-yaşam dengenizi düşündüğünüzde mükemmeldir. Başak’taki Merkür, Boğa’daki Uranüs ile üçgen açı oluşturacağından, kariyer yolunuzun dışında hayatınızın tadını çıkarmak için ne yapacağınız veya değiştireceğiniz konusunda aniden ilham alabilirsiniz. Üçlü, hafif bir deprem gibi olsa da, iş-yaşam dengenizde bu ayarlamaları yapma becerinizde şaşırtıcı derecede güvende hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.