İkizler Burç Yorumları 13 Ağustos 2022

İkizler burcunun 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeye çok sinirleniyorsun ve adamlarının tam olarak neler olduğunu bilmesini sağlıyorsun. Vaaz vermeden herkese söylemenin iyi bir yolunu bulun. Papa’nın onayını duymak istemiyorlar – sadece geri bildirim.


13 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda küçük yatırımlarla büyük getiriler vaat eden herkesten şüphelenin.


13 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Buna giden günlerin zorlu olduğunu düşünüyorsanız, daha da kaba uyanışlara hazır olun İkizler. Güçlü güneş, bizim büyük ışığımız, güneş enerjili üçüncü fikir evinizde sevinçle dönüyor. Ancak, bugünden başlayarak ve yarın daha belirgin hale gelerek, güneş dokuzuncu evinizde gökyüzünde sert bir Satürn’ün buzlu bakışlarını yakalayacaktır. Bu, sevgilinizle seyahat için planlar yapıyorsanız veya zaten yoldaysanız, kötü haberler, bir trajedi veya zorlukların ortaya çıkabileceğini gösterir. Uzaktan biriyle çıkıyorsanız veya uzaktaki bir sevgili için taşınmak istiyorsanız, bugün bunun asla işe yaramayacağını anlayabilirsiniz.


13 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, iş-yaşam dengeniz size bağlı. Balık burcundaki Ay, Başak burcundaki Merkür ile karşı karşıya geldiğinde, sağlıklı bir rutine hayat verme gücüne sadece siz sahipsiniz. Sınır eksikliğinin, şehit sendromunun veya kurban kompleksinin arkasına saklanmak yerine, iş-yaşam dengenizle ilgili olabilecek sorunları ele alabilirsiniz. Özel hayatınızdakilerle onlardan ne istediğinizi konuşun. Evde biraz daha fazla destek veya yardım almak olabilir. Ardından, sosyal hayatınızı kaybetmeden çalışabilmeniz için amirinizle programınız hakkında konuşun.


13 Ağustos 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün Balık burcunda gezegen yöneticiniz Merkür ile karşı karşıya gelirken, kalbiniz ve zihniniz uyum sağlamakta zorluk çekebilir. Bu kozmik funk, geçici olarak kapanmanıza neden olabilir ve durumunuzu huzur içinde düşünmenize izin verebilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğunda netlik sizi bulacak. Sezgileriniz sizi aradığınız cevaplara doğru yönlendireceğinden, içgüdülerinizin şimdi söylediklerine güvenin. Ay ve devrimci Uranüs arasındaki destekleyici ittifak sayesinde, bu akşam psişenizde büyük atılımlar da ortaya çıkabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.