İkizler Burç Yorumları 1 Eylül 2022

İkizler burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 1 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızın bir türlü toparlamayan bazı yönleri hakkında biraz kafanız karışmış hissediyorsunuz. İşlerin bir araya gelmesi biraz zaman alabilir, bu nedenle büyük yaşam değişikliklerine acele etmekten kaçının.


1 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size bazı büyük haberler geliyor, ancak bunu duyduğunuzda aşırı tepki vermemeye çalışın.


1 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Tutkulu Mars ve şanslı Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, sevgili İkizler, bugün sosyal çevrenizde fırsatlar ortaya çıkabilir. Bağlantılarınıza yaslanmaktan korkmayın. Bununla birlikte, Merkür Jüpiter ile karşı karşıya gelirken, şu anda sizin için plakaya adım atmayan herkesi not almak isteyebilirsiniz. Luna ve Uranüs arasındaki sert bir bağlantı, bu akşamın ilerleyen saatlerinde korkularınız veya kendinizle ilgili şüpheleriniz hakkında müdahaleci düşüncelere yol açabilir ve kendinize gerçekçi olmayan beklentiler koymaktan kaçınmak isteyeceksiniz. Ayın Satürn’e açı yaptığı gün sona ermeden önce tercih ettiğiniz ruhsal uygulamaya biraz zaman ayırın.


1 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda tanrıların nektarını bulan bir bal arısı gibi, Euphoria üzerinize damlayacak, İkizler. Seks, sürüş ve tutku gezegeni olan güçlü Mars, güneşteki ilk kimlik evinizde – burcunuz – cızırdamaya devam ederken, gözlerini muhteşem Jüpiter’e bağladığında, şimdi dönen muhteşem Jüpiter’i bir seyirci gibi izleyeceksiniz. Güneş on birinci neşe ve özlem evinizin tepesindeki parlak bir yıldız gibi. Bekarsanız veya sizi, kalbinizi ve ruhunuzu ateşleyen biriyle çevrimiçi bağlantınız varsa, ekibiniz aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz.


1 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni kim destekliyor, İkizler? Koç’ta geri giden Jüpiter’in altmışlık burcunda Mars olarak profesyonel kimliğinize hitap eden bağlantılara ve özlemlere kendinizi hizalayın. Jüpiter gerilemesi başladığından beri, kariyer yolunuzda ilerleme kaydederken hangi hedeflerin başarılı olacağını ve kimlerin destek sisteminizin bir parçası olması gerektiğini yeniden düşünmüş olabilirsiniz. Önde gelen profesyonel bağlantılarınızı dahil ederken, hayalleriniz için aktif olarak çalışarak bu yansımaları altmışlık boyunca uygulayın. Yanında birkaç iyi arkadaşın olması, kariyer yolunda sahip olabileceğin şansı önemli ölçüde etkileyebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.